Siirry sisältöön
Vastuullinen vaihtoehto

Otaniemi - Keilaniemi

Technopolis Innopoli 1-3 kokoustilat

Technopolis tarjoaa laadukkaat tilat onnistuneisiin kokouksiin, koulutuksiin, seminaareihin ja mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin Espoon Otaniemessä.

Otaniemen kokoustilat sijaitsevat innovatiivisessa ympäristössä Espoon teknologiakeskittymän ytimessä Kehä I:n ja tulevan Länsimetron varrella. Tarjoamme lukuisia tilavaihtoehtoja kaiken kokoisille kokouksille ja tapahtumille seminaareista pikkujouluihin. Avarat aulatilat luovat upeat puitteet näyttelyille tai messuille. Iltatilaisuuksista voi nauttia takkatulen ääressä Espoon edustavissa saunatiloissa Otaniemen kattojen yllä.

Yksi toimintamme tukijaloista on taloudellinen, sosiaalinen ja ympäristöön liittyvä kestävä kehitys. Innopoli 2 ja 3 rakennuksilla on LEED-ympäristösertifiointi (Leadership in Energy and Environmental Design).

Kokous- ja seminaaritilat tilaisuuksiin ja tapahtumiin

Valittavana on n. 35 erikokoista muunneltavaa kokoustilaa, joissa kaikissa on valmiina moderni kokoustekniikka, myös webinaarit ja videokokoukset onnistuvat. Kokoustilat on juuri uusittu laadukkain materiaalein viihtyisiksi ja visuaalisesti miellyttäviksi.  Tiloissa on avoin ja maksuton WLAN.

Kokoustiloja on saatavilla muutaman hengen kokoustilasta aina 200 hengen seminaarisaliin. Innopoli 1:stä löytyy myös perinteinen reilun sadan hengen auditorio. Tiloja on mahdollista muunnella tarpeen mukaan eri pöytämuotoihin. Avarat aula- ja ravintolatilat mahdollistavat myös erilaiset näyttely-, messu- ja juhlatilaisuudet jopa 500 hengelle.  

Ravintolat Hehku, Metropol ja Maari tarjoavat maistuvat kokous- ja lounastarjoilut toivomusten mukaisesti kaikkiin tilaisuuksiin.

Saunatilat

Ylimpien kerrosten edustavat, hiljattain uusitut saunatilat soveltuvat erittäin hyvin myös koulutuksiin ja muihin päivätilaisuuksiin. Moderni kokoustekniikka löytyy kaikista tiloista. Kokouskäytössä tiloihin mahtuu 10–24 henkilöä, vapaamuotoisissa tilaisuuksissa enemmän. Osassa saunoista löytyy terassi ja kaikissa grillausmahdollisuus. Saunatilojen hintaan kuuluvat pyyhkeet ja hygieniatuotteet.

Osoitetiedot

Innopoli 1, Tekniikantie 12, 02150 Espoo
Innopoli 2, Tekniikantie 14, 02150 Espoo
Innopoli 3, Vaisalantie 2–6, 02130 Espoo

Kokous- ja ravintolapalvelut sekä muut lisäpalvelut tapahtumia varten yhdestä osoitteesta.