Siirry sisältöön

Tmi Kati Pohjanmaa

Ohjelmapalvelut

Yhdessä keittiöön. Tutustu kollegoihin ja asiakkaisiin pedagogisesti räätälöidyllä ruokakurssilla. Etänä, paikanpäällä ja useammalla eri kielellä.

Yhdessä tekeminen kasvattaa tiimihenkeä. Ruuanlaitto luo mahdollisuuden kohdata työkaverit ja esimiehet neutraalissa tilanteessa. Hyvä itsetehty ruoka kiinnostaa kaikkia, ikään tai kuntoon katsomatta. Tarjolla on sisältöä tiimitapahtumista ja asiakastilaisuuksista räätälöityihin tilaisuuksiin. Tarjolla mm. viini- ja olutmaistelut yhdistettynä yhteisölliseen ruoan valmistukseen, ruokakurssit ja erilaiset räätälöidyt tapahtumat.

Tilaisuus voi olla esimerkiksi Bernard Massard -kuohuviinimaistelu ja viineille sopivan aterian valmistus. Tämä tapahtuma soveltuu erinomaisesti leppoisaan tiimi-iltaan, asiakastilaisuuteen tai polttareihin. Illan jälkeen osallistujilla on perustietoa kuohuviineistä, kokemus kuohuviinien yhdistämisestä ruokaan sekä taito valmistaa niihin soveltuva ateriakokonaisuus.

Tilaisuus voidaan järjestää asiakkaan omissa tiloissa, esimerkiksi toimistossa, jossa on perusvälineet sisältävä keittiö, yrityksen saunatiloissa tai erikseen vuokrattavassa tilassa. Voidaan toteuttaa myos oluiden kanssa. Palvelut voidaan toteuttaa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi tai kaikilla kielillä samaan aikaan.