Siirry sisältöön
Vastuullinen vaihtoehto

Tuunaajamutsi

Tuunaajamutsi on ohjelmapalveluyritys, joka järjestää osallistavia ja luovia kestävän kehityksen kädentaitoelämyksiä tapahtumiin.

Tuunaajamutsin ohjelmat yhdistävät kiertotalouden, mielen hyvinvoinnin ja kädentaidot mielenpainuvaksi elämykseksi!

Aivotutkimus osoittaa, että käsillä tekeminen on yksi parhaista tavoista keskittyä, palautua sekä lisätä mielen hyvinvointia ja luovuutta. Yhdessä tekeminen hitsaa tiimiä yhteen, kierrätysmateriaalin käyttö on ekologista ja rohkaisee kokeilemaan. On erittäin palkitsevaa saada omin käsin aikaiseksi ekologinen tuote, jonka taustalla on tarina. Tapahtumasta jää vahva muistijälki, kun muistona on itse tehty uusiotuote tai yhteinen kierrätysteos.

Luovuus liikkeelle suunnittelupäivässä

Suunnittelupäivän alkuun rento kädentaito-ohjelma kääntää tietotyöläisen aivot uuteen asentoon, mikä mahdollistaa suunnittelun vaatiman innovoinnin. Yhdessä tekeminen murtaa jäätä, hiljaisenkin on helpompi tuoda ideansa suunnittelupöytään, kun on ensin tehty yhdessä erilaista ja yllättävää omin käsin. Yhdessä tuunatessa kollegaan tutustuu uudelta kantilta ja yhteistyö paranee. Yhdessä tuunattu lopputuote muistuttaa suunnittelupäivästä pitkään. Lopputuote voi olla vaikka yhteisöllinen kierrätysteos toimistoon tai jokaisen itselleen tekemä uusiotuote.

Tykypäivään yhteisöllisyyttä ja mielen hyvinvointia

Työhyvinvointipäivässä keskiössä on tietotyöstä palautuminen, jota aivotutkijoiden mukaan käsillä tekeminen tehokkaasti tukee. Yhdessä tuunaaminen lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta ja uudenlaisen aktiviteetin myötä kollegaan tutustuu paremmin. On myös erittäin palkitsevaa saada omin käsin aikaiseksi ekologinen uusiotuote omista tai toisten roskista. Luontokin kiittää.

Elämyksiä ja vastuullisuutta asiakastilaisuuteen

Asiakastilaisuudessa tuunausohjelma tekee vastuullisuusarvot näkyviksi hauskasti ja luovasti. Osallistujat oivaltavat materiaalien uusiokäyttömahdollisuudet ja saavat palkitsevan käsillä tekemisen elämyksen, joka vahvistaa brändimielikuvaa.

Ohjelmien toteutuspaikat

Tuunaajamutsin kädentaito-ohjelmat voidaan toteuttaa tilaajan omissa tiloissa tai missä tahansa tapahtumapaikassa. Ohjelmat sopivat johtoryhmän kokouksista festareille ja osallistujamäärä voi olla muutamasta hengestä useisiin satoihin.