Espoon keskus

Urkuyö & Aaria -festivaali

Kulttuuri ja tapahtumat
Osta lippuja

Musiikin ja kesäyön taikaa - Urkuyö ja Aarian korkeatasoisissa kesäiltojen konserteissa voit nauttia unohtumattomista elämyksistä koko kesän ajan.

Urkuyö ja Aaria -festivaali tuo Espooseen vuosittain laulu-, urku-, kamari- ja orkesterimusiikin kansainväliset huipputaiteilijat ja nuoret taitajat, jotka luovat unohtumattomia elämyksiä hämärtyviin kesäiltoihin historiallisessa kulttuurimiljöössä. Konserttien ohjelmassa on taidemusiikin tunnettuja ja harvinaisempia helmiä renessanssista nykyaikaan. Festivaalin taiteellisena johtajana toimii pianisti Erkki Korhonen.

Urkuyö ja Aarian konsertit pidetään aina torstaisin kesäkuun alusta elokuun loppuun saakka tunnelmallisessa Espoon keskiaikaisessa harmaakivikirkossa eli Espoon tuomiokirkossa sekä muun muassa Tapiolan kirkossa.

Konserttien lisäksi festivaalilla on maksutonta oheisohjelmaa. Taiteilijatapaamisissa pääset kuulemaan konserttien taiteilijoiden tunnelmia ja kuulumisia sekä taustoja esitettävistä teoksista. Urkujen esittelyssä voit tutustua Espoon tuomiokirkon saksalais-romanttistyylisten urkujen salaisuuksiin. Yhteisöllisissä Juhannusiltamissa juhannuksen aatonaattona valmistaudutaan yhdessä juhannuksen viettoon laulamalla kesäisiä lauluja ja nauttimalla musiikkiesityksistä.

Yhteystiedot

Kirkkopuisto 5 (Espoon tuomiokirkko), 02770 Espoo
info@urkuyofestival.fi
+358 (0)45 129 5922

urkuyofestival.fi/

Aukioloajat

6.6.-29.8.2019

Konsertit joka torstai klo 21, paitsi 6.6. klo 19