Siirry sisältöön

Nuuksio

Velskolan kurssikeskus

Velskolan kurssikeskus sijaitsee Pohjois-Espoossa maaseudulla, Nuuksion kansallispuiston kupeessa luonnontilaisella alueella vain 29 km päästä Helsingistä.

Velskolan toimintakeskus

Velskolan toimintakeskus sijaitsee Pohjois-Espoossa maaseudulla Nuuksion kansallispuiston kupeessa luonnontilaisella alueella. Velskolan tilat sopivat leireille, virkistyspäiviin, kokouksiin, koulutuksiin, saunomiseen ja myös isompiin tapahtumiin. Viikonloppuisin ja koulujen loma-aikoina tilat on varattu pääosin Espoon seurakuntien toiminnalle.

Leirikoulut, yökoulu ja retket

Velskola tarjoaa erinomaiset puitteet koululaisten ja opiskelijoiden retkiin, leirikouluihin ja yö kouluun. Laajalla piha-alueella on tilaa isoillekin ryhmille. Avarat sisä- ja ulkotilat sopivat hyvin asiakkaiden omaan monipuoliseen toimintaan. Lue lisää Velskolan leirikouluista ja retkistä.

Harrastusmahdollisuuset

Alueella on iso nurmialue, jalkapallokenttä, lasten leikkipaikka ja grillikatos. Velskolassa on myös erilaisia sisä- ja ulkoliikuntavälineitä, joita voi lainata veloituksetta. Uimaranta on kävelymatkan päässä. Retkeily ja ulkoilumahdollisuudet ovat erinomaiset lähellä Nuuksion hienoja maisemia.

Tyhy- ja virkistyspäivät

Velskolan vanha maatila­- ja kartanomiljöö tarjoaa erinomaiset puitteet tyhy- ja virkistyspäivän viettoon. Monipuoliset tilat sopivat myös erilaisten, suurempienkin tapahtumien järjestämiseen. Velskola on lähellä, mutta sopivan kaukana kaupungin vilskeestä. Rauhallinen luonto, metsä, järvet ja avara pihapiiri ovat kaukana työpaikan hälystä. Kumppanimme järjestävät tilauksesta aktiviteetteja.

Tyhy- ja virkistyspäivät – Velskola

Kokoustilat

Velskolasta löytyy Väentuvan rakennuksesta kaksi mukavaa kokoustilaa, alakerrassa pienempi viihtyisä luokkatila ja yläkerrasta iso sali, joista löytyy dataprojektori. Monipuolinen Velskolan alue sopii jopa 250 hengen tilaisuuksiin, jos käytetään eri tiloja ja ulkoalueita.

Keittiö

Velskolan keittiö tarjoaa hyvistä raaka-aineista valmistettua, maukasta kotiruokaa. Ruokasalissa on 110 asiakaspaikkaa. Velskolan keittiöstä saa myös mukaan helposti maistuvat retkieväät ja grillikatoksessa lettujen paisto onnistuu mainiosti. Lue lisää Velskolan keittiiöstä.

Sauna

Velskolan saunoissa on todella hyvät löylyt ja niitä voi myös vuokrata erikseen. Saunoille voi myös tilata vaikkapa grillimakkarat ja juomat ja nauttia niitä saunomisen jälkeen. 

Majoitus

Velskolassa voi majoittua perinteisissä leirikeskushuoneissa, joita löytyy noin 50 hengelle. Lue lisää Majoituksesta.

Yhteystiedot ja ajo-ohje – Velskola