Aktiviteetit

Maan johtava raviareena Vermo on kohtauspaikka, jossa viihtyvät muutkin kuin alan harrastajat. Vietä ainutlaatuinen elämyksellinen ilta seurueesi kanssa Vermossa. Kokeile vaikkapa hevosajelua ammattiopastajan kanssa tai tilaa talliesittely Vermon talleille. Palveluihin kuuluvat myös päivän pelivihjeet ja totopeliopastus. Ala Carte ravintola Raviinissa tarjoillaan mm. suositun Klassikkomenun tilauksesta. Edustusbuffetmenut vaihtuvat kuukausittain sesonkin mukaan.

Kokous- ja juhlatilat

Tilaisuudet pienimuotoisista kokouksista messuihin ja suurtapahtumiin. Viihtyisät muunneltavat tilat erinomaisten kulkuyhteyksien päässä, Kehä I läheisyydessä. Paikoitustilat jopa 1000 autolle veloituksetta. Ravikeskuksen ravintoloissa yhteensä 1360 asiakaspaikkaa. Ravintola Raviini soveltuu hyvin esim. häiden, yritysjuhlien tai yksityistilaisuuksien pitopaikaksi 50-480 hlölle: salissa mm. esiintymislava ja useita ryhmätyötiloja kuten tasokkaat aitiotilat. Aulatiloissa yritysjuhlat jopa 2500 henkilölle. Maukas ruoka ja hyvä palvelu täydentävät ikimuistoisia hetkiä. Toimiva ja maukas buffet-tarjoilu jopa 600 vieraalle.

Ravintolat

Ravintoloiden kirjosta löytyy kahvila, kotiruokapaikka, à la carte -ravintola, baareja, olutpubeja ja terassi. Voit syödä grilliruokaa tai nauttia pöytiintarjoilusta perinteisessä à la carte -ravintolassa. Muista myös lounasravit! Voit nauttia ravintoloiden maukkaista antimista sekä tasokkaasta palvelusta aina ravien aikana tai tilauksesta. Raviradan tallialueen puolella on kesäterassi 200 hlölle, jossa on B-oikeudet.

Yhteystiedot

Ravitie 1, 00370 Helsinki
servicecenter@sodexo.fi
+358 10 5407 500
Twitter
#vermonravirata
Facebook
facebook.com/vermonravirata
www.sodexo.fi/vermon-ravikeskus