Siirry sisältöön

Korpilampi - Lahnus

Vesipuisto Serena

Aktiviteetit

Pohjoismaiden suurin aina lämmin vesipuisto.

Vesipuiston allasalueella on 2000 m2 lämmitettyä vesipintaa: terassialtaita, porealtaita, vesiliukumäkiä, lasten altaat ja mahtava aaltoallas. 140-metrisessä Villivirrassa on niin kosken kuohuja kuin suvantojakin. Hurjapäiden mieleen on Black Hole -putkiliukumäki valo-, kuva- ja äänitehostein. Kesällä vesipintaa on jopa 3000 m2; auringon alla ovat mattoliu'ut, rengasjoet, uutuusallas Huvikeidas, monet vesiliu'ut ja suosittu liaanitorni. Makoisat löylyt saa jännittävässä, kallioon louhitussa saunaluolastossa. Talviaikaan vauhtia tarjoaa myös täyden palvelun laskettelukeskus Serena Ski.

Kokous- ja juhlatilat

Serenan tilausravintola Luolamies järjestää unohtumattomia juhla- ja teematilaisuuksia kaiken kokoisille ryhmille. Syntymäpäiväjuhlat, teemaillat ja kota-illalliset aidossa Lapin kodassa ja hirsikatoksella Serenalammella. Tilausravintola Luolamies myös kokouskäyttöön (max. 150 henkilöä). Kokoustilat 60 henkilölle. Yhdistä kokoukseen ikimuistoisia elämysaktiviteetteja aina kalliolaskeutumisesta vaijeriliukuun, pihaolympialaisista vesipuistokisailuun. Tilausravintolatiloissa A-oikeudet. Serena hoitaa ruoka- ja juomatarjoilut. Tarvittaessa koko vesipuiston voidaan järjestää yksityiskäyttöön.

Ravintola

Kun nälkä yllättää vesipedot ja itsensä hemmottelijat, luolaravintola Granina tarjoaa herkulliset ruoka-annokset, virvokkeet sekä pikkulämpimät. Valinnanvaraa löytyy. Janon sammuttavat virvokkeet, kuumat juomat tai huurteiset tuopit. Vesipuiston puolella palvelee terassibaari, josta löytyy ensiapua pikkunälkään sekä janoon. Kesäkaudella avautuvat myös ulkoallasalueen grillit sekä jäätelökioski. Graninaan voit tulla nauttimaan ruokailusta uimisen ohessa vaikka uima-asussa.

Sauna

Perinteinen sauna ja turkkilainen sauna. Saunoissa tilaa 60 hengelle. Koko saunaosaston voi varata yksityistilaisuuksiin vesipuiston aukioloaikojen ulkopuolella.