Siirry sisältöön
Vastuullinen vaihtoehto

Otaniemi - Keilaniemi

Vesiurheilukeskus Laguuni

Laguuni on Espoon Keilaniemessä sijaitseva kelluva vesiurheilukeskus. Kaiken ikäiset voivat kokoontua Laguuniin hengailemaan, syömään, saunomaan ja harrastamaan. Harrastuspuitteet ovat ihanteelliset kaiken tasoisille ja lajeista voi helposti räätälöidä myös mieleisensä ryhmäpäivän. ​Lisäksi ravintola & baari Blägä tarjoilee Espoon parhaita burgereita, tuoreita salaatteja sekä kesädrinkkejä. Konttisauna täydentää elämyksen rentouttavilla löylyillä.

VESIURHEILUAKTIVITEETIT

Wakeboarding

vesilautailua, jonka hauskuus syntyy vauhdikkaasta menosta ja temppuilumahdollisuuksista.

Ympäristöystävälliset kaapelit tekevät harrastamisesta iisiä, edullista ja vaihtelevaa. Laguunin kaapelit toimivat poikkeuksellisesti aurinkoenergialla (kiitos Fortum!).

Meiltä löytyy kaksi kaapelia, kaikki välineet sekä tarvittaessa asiantuntevat ohjaajat, jotka perehdyttävät lajin saloihin. Aloittelija tarvitsee mukaansa vain uimapuvun, pyyhkeen ja uteliaan mielen! Lue lisää wakeboardingista Laguunissa.

Suppailu

Stand up paddling on rauhallinen laji, jota voi harrastaa juuri omaan tahtiin. Laguunin vuokralautavalikoimasta jokainen löytää varmasti itselleen sopivan SUP-laudan. SUP-laudalla voi lähteä nauttimaan Espoon saaristomaisemaisemista joko vauhdikkaammin meloen tai iisisti makoillen.

SUP-Polo - Ryhmille vauhdikasta ja ja taatusti hauskaa tekemistä tarjoaa SUP-polo-peli! Peli pelataan erikseen rajatulla kentällä 3vs.3 tai 4vs.4. Laguunilaiset ohjeistavat lajin säännöt pelaajille ja lisähinnasta peliin saa myös oman tuomarin.

Melonta

Voit vuokrata kajakin ja nauttia Espoon kauniista saaristomaisemista kaikessa rauhassa! Vuokraamme Laguunissa kajakkeja ja melontavarusteita sekä aloittelijoille että kokeneille melojille. Tarjolla lisäksi myös melontakursseja ja -retkiä kaiken tasoisille! Lisäinfoa täällä melonnasta.

 

Konttisauna 

Tule kokemaan merellinen saunaelämys Laguunissa! Uniikkiin konttisaunaan voit varata ajan suoraan Laguunin etusivun ajanvarauskalenterista. Tunnin saunominen aktiviteetin yhteydessä on 5€ per asiakas ja 10€ per asiakas ilman aktiviteettia.

Voit varata saunan myös yksityiskäyttöön.

Vesipuisto

Suomen ensimmäinen meren päällä kelluva jättimäinen vesipuisto, nyt Laguunissa!

Vesipuistossa temmeltäminen on hauskaa puuhaa kaikenikäisille uimataitoisille. Rata on suunniteltu moneen tarkoitukseen ja siellä voit esimerkiksi kisailla kavereiden kanssa, roikkua tarzan-liaanilla, laskea jättiliukumäestä, hyppiä vesitrampoliinilla tai vaikkapa vaan nauttia monipuolisista esteistä ja radan antimista. Tämä on ehdottomasti kesän siistein juttu! 

RYHMÄT

Räätälöimme ryhmäpäivän toiveidenne mukaan. Asiantuntevassa ohjauksessa kaiken ikäiset ja tasoiset ryhmät voivat kokeilla kannustavassa ilmapiirissä esimerkiksi wakeboardingia, SUPpausta tai vaikkapa lähteä melomaan. Tai niitä kaikkia! Ryhmäpäivillämme on Fiilistakuu – jos koet ettei päivä ole hauska, etsitään yhdessä hyvitysratkaisu!

Katso tästä yritysryhmille tarkoitettu lisäinfopaketti ja hinnasto!

Aukioloajat

Katso aukioloajat Laguunin verkkosivuilta.

 

Ympäristösertifikaatit

Valitsemalla ympäristösertifioidun palveluntarjoajan, valitset vastuullisesti.