Siirry sisältöön

Leppävaara

Villa Åkerblom

Kokoustilat

Elämyksellinen juhla- ja kokoustila erityyppisiin tilaisuuksiin 10-120 hengelle meren rannalla, Espoon Laajalahden Ruukinrannassa.

Vietä ikimuistoisesti pienempiä tai suurempia perhejuhlia, kuten häitä, syntymäpäiviä, muistotilaisuuksia, sukujuhlia tai rippijuhlia persoonallisessa huvilassa, vehreässä merellisessä ympäristössä. Käytössänne ovat Villa Åkerblomin tilat ja laaja piha-alue, jossa voi harrastaa erilaisia aktiviteetteja ja viettää ulkoilmajuhlia. Rannan näyttävällä laiturilla voi hyvin pitää vaikka pienen vihkiseremonian.  Villa Åkerblom soveltuu jopa 120 hengen tilaisuuksiin, istuva illallinen soveltuu parhaiten maksimissaan 100 henkilölle. Huvila tarjoaa hyvät puitteet yrityksesi virallisiin ja vapaamuotoisiin tilaisuuksiin kuten tiimipäiviin ja pikkujouluihin.

Villa Åkerblomin monipuolisesta keittiöstä saa aina kokoukseen tai juhliin sopivan kattauksen, oli kyse peruslounaasta, rapujuhlista tai gourmet-illallisesta. Merirosvot Juhlapalvelu suunnittelee toiveiden mukaisen ateriakokonaisuuden ja järjestää halutessanne tapahtumaanne pitopalveluiden lisäksi laadukasta ohjelmaa ja mielenkiintoisia esiintyjiä. Juomatarjoilut voi hoitaa itse tai kysyä vinkkejä juhlapalvelusta.

Villa Åkerblom sijaitsee hyvien liikeyhteyksien varrella Espoon Ruukinrannassa Turunväylän ja Kehä I:n risteyskohdassa vain vartin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.