Siirry sisältöön

Tapiola

Watson Pub

Yöelämä

Rento, olohuonemainen pubi Tapiolan sydämessä. Pubissa on laaja juomavalikoima ja pientä syötävää. Lisänä vielä biljardi, darts ja pelejä.

PUB

Tapiolassa Heikintorin vanhan ostoskeskuksen vieressä sijaitseva pubi huokuu perinteikkyyttä ja historiaa. Tällä paikalla on sijainnut pubi jo vuodesta 1966 lähtien. Watson pub tarjoaa kattavan juomavalikoiman, pientä baarisyötävää ja pelejä, niin paikallisille asiakkaille kuin myös turisteille. Meillä voit pelata biljardia, dartsia ja lautapelejä. Lisäksi pubissa näkyvät myös isoimmat kansalliset ja kansainväliset urheilukisat televisioista. Viikonloppuisin pubissa on erilaista ohjelmaa aina live-esiintyjistä karaokeen. Tarkemmat ohjelmatiedot löydät Facebookista.

TAPAHTUMATILAT

Watson Pub on täydellinen paikka yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Ravintolan tilat palvelevat miellyttävästi 50–200 henkilön ryhmiä, joten ravintola on loistava paikka juhlille, opiskelijatapahtumille sekä yritysten tilaisuuksille.

KESÄTERASSI

Watsonin kesäterassilla on 60 asiakaspaikkaa. Se on ainutlaatuinen paikka nauttia suomalaisesta, urbaanista luonnosta pääkaupunkiseudulla. Pubin terassille paistaa aurinko koko päivän ajan. Sydämellisesti tervetuloa Watson Pubiin!