Siirry sisältöön

Williloimu

Catering

WilliLoimun Erägourmé® on kolmen ruokalajin makuelämys, joka nautitaan luonnon helmassa erähenkisin kattauksin.

WilliLoimun Erägourmé® on kolmen ruokalajin makuelämys. Se nautitaan luonnon helmassa erähenkisin kattauksin eli lankkulautasilta ja eräruoka-astioista, sekä muita luontoon sopivia ruokailuvälineitä käyttäen. Pahvi- tai muoviastioita ei Erägourmé-kattauksissa nähdä.

Millaiseen suuhun Erägourmé® sopii?
WilliLoimun Erägourmé on suunnattu kulinaristisista nautinnoista pitäville yritys- ja yksityisasiakkaille, jotka haluavat kokea jotain uutta ja erityistä. Erägourmé soveltuu erinomaisesti esimerkiksi yrityksen asiakkaille järjestettävän tilaisuuden oheisohjelmaksi tai vaikkapa juhlapäivän yllätykseksi.

Erägourmé sopii kulinaristisen luontonautinnon lisäksi myös toiminnalliseksi ohjelmaksi, sillä asiakkaat voivat halutessaan osallistua myös itse ruokien valmistelemiseen. Ruokien valmistukseen ja maustamiseen hyödynnetään luonnosta löytyviä yrttejä, sieniä, marjoja ja muita luonnonantimia. Samalla opitaan hyödyllistä tietoa villiyrttien käyttämisestä ruoanlaitossa. 

Erägourmé-ruokailu on helppo liittää WilliLoimun ja muiden palveluntarjoajien tuotteisiin. Asiakas voi esimerkiksi tilata työhyvinvointipäivän, luontoretken tai -vaelluksen ja liittää siihen Erägourmé-ruokailun. Asiakas voi valita kolmesta menukokonaisuudesta haluamansa vaihtoehdon. Alku-, pää- ja jälkiruokia voidaan yhdistellä toisiinsa, jolloin kokonaisuudet voivat vaihdella ruokailijoiden makumieltymysten mukaisesti.

Yhteystiedot

Vattuniemenkatu 25 , 00210 Helsinki
tiedustelut@williloimu.fi
+358 (0)40 823 4418


https://facebook.com/Williloimu