Siirry sisältöön

MAJOITTUMINEN KEILANIEMESSÄ

Hotellin yleisissä tiloissa oleva design-nojatuoli ja kukkia maljakossa pöydällä.

Kuva: Antti Rastivo

Staycation hotellin lakanoissa tai mökissä meren rannalla kesällä 2020

Joskus yö hotellin lakanoissa tulee tarpeeseen – irtiotto arjesta onnistuu helposti myös lähellä kotia. Keilaniemessä voi viettää rentouttavan ”staycation”-loman vain metromatkan päässä Espoon ja Helsingin vilinästä. Tulevaisuudessa Keilaniemeen rakentuu lisää asuin- ja hotellirakennuksia, mutta laadukkaita ja mielenkiintoisia majoitusvaihtoja on lähialueella jo nyt useita. Keilaniemen ja sen lähiympäristön majoitusvaihtoehdot vaihtelevat kulttuurielämyksiä tarjoavasta Hanasaaresta minimalistiseen Nolla-mökkiin.

Hotelli Hanasaaressa voi heinäkuun loppuun asti osallistua Samppanjaa ja taidetta -kierrokselle, jossa tutustutaan pohjoismaiseen taiteeseen ja designiin nauttien samalla lasit kuohuvaa. Hotellin taidekokoelmiin voi tutustua myös itsekseen hotellin pihamaalla ja yläkerran Galleriassa. Hemmottelua kaipaaville Hanasaari tarjoaa myös retrohenkisen sauna- ja allasosaston sekä gourmet-ruokaa upeissa maisemissa.

Otaniemen rannalla sijaitseva Radisson Blu Hotel Espoo kutsuu vieraat nauttimaan rentouttavasta ja stressittömästä oleskelusta – hotelli tunnetaankin myös nimellä ”The Log Out Zone”. Original Sokos Hotel Tapiola Garden -hotelli taas sijaitsee Tapiolan palveluiden keskellä lyhyen metro-, bussi- tai pyörämatkan päässä Keilaniemestä. Radisson Blu Hotel Espoo on koronaviruksen takia vielä toistaiseksi suljettu, ja Original Sokos Hotel Tapiola Garden avaa ovensa 3.8.2020.

Tänä kesänä Keilaniemeen saapuva erikoisuus on minimalistinen, lähes päästötön Nolla-mökki. Mökkien takana olevan The Nolla Companyn tavoitteena on rakentaa Pohjoismaihin 200 Nolla-mökin luontomatkailuverkosto. Nollassa pääsetkin majoittumaan luonnon rauhaan kauas arjen hälinästä ja kiireistä. Keilaniemen Nolla-mökkiä voi vuokrata heinäkuun puolivälistä alkaen.

Keilaniemen majoitusvaihtoehtoja