Siirry sisältöön

Näe ja koe Keilaniemen kesä!

Auringon laskiessa kesällä paidaton mies katsoo hämärässä merelle - kauempana näkyy Keilaniemen silhuetti

Kuva: Antti Rastivo

Tekemistä kulttuurinnälkäisille, vesipedoille ja luonnosta nauttiville

Kesällä Keilaniemi puhkeaa täyteen kukoistukseensa. Nyt onkin oivallinen mahdollisuus kokea kaupungin ja luonnon kontrastit. Kimmeltävä meri ja vehreä luonto tarjoavat täydelliset puitteet eväsretkille perheen tai ystävien kanssa. Pyöräily tai kävely Espoon Rantaraitilla vie upeisiin maisemiin, ja matkan varrelta löytyy monenlaista nähtävää. Liikunnan riemua tarjoaa myös Vesiurheilukeskus Laguuni, jossa voit temmeltää vesipuistossa tai kokeilla yhtä jos toistakin lajia wakeboardingista melontaan.

Meri on luonnollisesti Keilaniemen kesän parasta antia. Rentoa päivää veden äärellä voi viettää Karhusaaren uimarannalla pulikoiden tai Otsolahdella soudellen. Saaristoretki RIB-veneellä tarjoaa luonnon kauneutta sekä paikallista historiaa ja nähtävyyksiä.

Kulttuurinnälkäiselle Keilaniemi ja sen ympäristö on oivallinen kohde. Villa Elfvikin luontotalo Laajalahden luonnonsuojelualueen laidalla tutustuttaa ympäristöön ja kestävään elämäntapaan. Näyttelykeskus WeeGeen neljä museota luovat elämyksiä kaikenikäisille, ja kesäkaudella voi tutustua myös takapihalla komeilevaan Futuro-taloon. Modernin taiteen museo EMMA:n kesän näyttelyt esittelevät Tacita Deanin taidetta sekä Michael Schilkinin ja Lotta Mattilan keramiikkaeläimiä.

Shoppailua rakastavan kannattaa ottaa suunnakseen kauppakeskus AINOA Tapiolassa. AINOAn monipuolisesta myymäläkattauksesta löytyy kaikki tarpeellinen kesäasuista kukkakimppuun ja aurinkolaseista älylaitteisiin. Ainoan ravintolat ja kahvilat tarjoavat herkkuja ja virkistystä moneen makuun.

Luonnon ääreen ja liikkumaan

Taidetta, tiedettä ja kulttuuria

Ostoksille