Siirry sisältöön

Päiväretkellä Espoossa

Olipa sinulla aikaa pari tuntia tai koko päivä, Espoosta löytyy tekemistä läpi vuoden.
Retkeile luonnossa tai piipahda taidenäyttelyssä – nauti kesäisestä saaristosta tai talvisesta Nuuksiosta.

Ihmisiä katsomassa katosta riippuvia taideteoksia

Vinkit Espoo päivään

Pari tuntia Espoossa:
Vieraile Näyttelykeskus WeeGeellä Tapiolassa. WeeGeeltä löydät Espoon kaupunginmuseo KAMUn ja Espoon Modernin Taiteen Museo EMMAn, museokaupan ja kahvila-ravintolan. WeeGeen pihapiirin uudisrakennukseen avautuvat Museo Leikki ja Kello- ja korumuseo Kruunu kevään 2022 aikana. WeeGeelle pääset näppärästi metrolla.

Puoli päivää Espoossa:
Suuntaan Nuuksion kansallispuiston portilla sijaitsevaan Suomen luontokeskus Haltiaan, tutustua näytteilyihin ja, mikäli aikaa jää, kierrä jokin lähellä olevista luontopoluista. Aivan Haltian pihapiiristä lähtee kolme rengasreittiä: Päivättärenpolku (1,4 km), Maahisenkierros (2 km) ja Punaisen sulan salaisuus (200 m).

Kesäpäivä Espoossa:
Lähde reittiveneellä saaristoon tai samoile Nuuksion kansallispuistossa ja vieraile Nuuksion poropuistossa. Tai nauti ensin taiteesta EMMAssa tai Gallen-Kallelan Museossa ja nouse sitten latvuksiin Seikkailupuisto Huipussa. Vesiaktiviteettien ja -urheilun ystävien kannattaa suunnata puolestaa Keilaniemessä sijaitsevaan Vesiruheilukeskus Laguuniin

Talvipäivä Espoossa:
Lumikenkäile Nuuksiossa, hiihdä Oittaalla, luistele Tapiolan Jääpuutarhassa tai suuntaa museoiden lämpöön. 

Varaa yksittäinen aktiviteetti, elämys tai vuokravälineet

Espoon päiväretken aktiviteetit, lipputuotteet ja erilaiset vuokravälineet varaat kätevästi Bookingpoint kautta. Varattavissa on erityisesti Espoon saariston ja Nuuksion kansallispuiston palvelut, Bookingpoint auttaa myös vertailemaan eri palveluntarjoajien saatavuutta ja hintoja.

Siirry Bookingpointiin

Suunnittele useamman päivän vierailu tai loma Travel Plannerin avulla

Mikäli haluaisit viipyä kuitenkin yön yli, suuntaa Travel Planneriimme, jinka avulla voit suunnitella mieleisesi matkapaketin ja -reitin; Tehdä varaukset niin majoitus-, elämys- kuin ilmaispalveluihin. Halutessasi voit varata myös vuokra-auton.

Siirry Travel Planneriin