Siirry sisältöön

Infoa Espoosta

Tervetuloa Espooseen - elämysten ja innovaatioiden kaupunkiin. Espoossa luonto ja kulttuuri yhdistyvät erityislaatuisella tavalla. Täällä voit kokea kaikkea saaristosta kansallispuistoon sekä järvenrannoista museoihin. Löydä kiinnostavimmat Espoon kohteista ja palveluista

Panoramakuva Keilaniemen rannasta mereltä päin. Rakennukset näkyvät selkeästi myös heijastuneena tyynestä veden pinnasta.

 

Matkustusrajoitukset

Onko matka Espooseen jo suunnitteilla, mutta alueelliset suositukset tai matkustusrajoitukset vielä mietityttävät? Lue Uudenmaan ajankohtaisista rajoituksista ja esimerkiksi koronapassin käytöstä.

 

Veden pinnan korkeudelta otettu kuva, jonka etualalla kaislikkoa ja taustalla järven rannalla havupuurivistö. Oikealla laituri, jolla istuu henkilö ulkoiluvaatteissa.

 

Kulkuyhteydet

Autolla, junalla, laivalla, metrolla? On monta tapaa saapua Espooseen ja liikkua kaupungin sisällä. Kulkuyhteyksien vinkeistä huomaat kuinka lähellä ja helposti saavutettavissa Espoo onkaan. Voit liikkua sujuvasti kaupunkiliikenteen bussiyhteyksillä, Helsingistä lähijunalla Leppävaaran kautta Kauklahteen tai metrolla Otaniemen ja Tapiolan kautta Matinkylään - pian myös Kivenlahteen saakka! Espoo suosii myös pyöräilijöitä, ja Rantaraitilla poljetkin pikaisesti nähtävyydeltä toiselle. Tutustu kesäaikaan saaristoliikenteen avulla Espoon ihastuttavaan saaristoon tai kokeile vuokravenettä ja tee omatoimiretki merelle.

 

Sinivihreä maailmankartta, jossa punaisilla viivoilla merkattu lentoyhteyksiä Helsinki-Vantaan lentoasemalta kohteisiin Euroopassa ja muilla mantereilla.

 

Ota yhteyttä

Ole meihin yhteydessä missä tahansa Espooseen liittyvissä asioissa. Autamme mielellämme!

Matkailuneuvonta: visit@espoo.fi tai +358 43 824 6866

Facebook

Instagram

Twitter

LinkedIn

 

Kuva Espoon saaristosta. Etualalla saaristovene, jonka kyydissä ihmisiä ja perässä Suomen lippu. Toinen vene näkyy kauempana. Horisontissa näkyy saarten ääriviivoja ja pilvetön taivas.