HANKKEET

Ilmakuva Nuuksio

 

PERILLE ASTI -HANKE KEHITTÄÄ SAAVUTETTAVUUTTA RANTARAITILLA JA NUUKSIOSSA

Espoo Marketing Oy:n ja yhteistyökumppaneiden Perille Asti -hanke käynnistyi syyskuussa 2017. Hankkeen tavoitteena on parantaa matkailijoiden, työntekijöiden ja asukkaiden liikkumista pääkaupunkiseudulla täydentäen nykyistä liikennejärjestelmää. Espoossa saavutettavuutta parannetaan Rantaraitin ja Nuuksion näkökulmista.

”Hankkeen tavoitteena on parantaa matkailijoiden ja asukkaiden pääsyä luonto- ja elämyskohteisiin Nuuksiossa ja Rantaraitilla. Espoon kaupungin päätös kaupunkipyörien lisäämisestä on hieno avaus ja tulee olemaan läsnä myös Rantaraitin asiakaspolkuja suunniteltaessa”, toteaa projektipäällikkö Karoliina Korpela Espoo Marketingista.

Hankkeessa tavoitellaan markkinalähtöisiä, älykkäitä liikkumisen ratkaisuja ja palveluja erityisesti matkailualan yritysten hyödynnettäväksi.

Perille asti -hanke saa rahoituksensa Euroopan aluekehitysrahastosta osana 6Aika -strategiaa vuosina 2017-2019. Hankkeen toteuttavat Espoo Marketing Oy, Forum Virium Helsinki, Vantaan kaupunki, Aalto yliopisto, Metropolia ammattikorkeakoulu ja Demos Helsinki.
Hankkeen kohdealueet ovat Espoossa Nuuksio ja Rantaraitin alue, Vantaalla matkailukohteet ja Aviapolis sekä Helsingissä Jätkäsaaren ja Ruoholahden alueet. Kokonaisbudjetiltaan 1,9 miljoonan euron yhteishanketta koordinoi Vantaan kaupunki.

 

NUUKSIOON KEHITETÄÄN PAREMPIA YHTEYKSIÄ

Perille asti -hanke järjestää kevään aikana työpajoja, jossa etsitään ratkaisuita Nuuksion alueen saavutettavuus- ja parkkihaasteisiin.
Työpajoihin toivotaan mukaan Nuuksion alueen yrittäjiä sekä erilaisia liikenneratkaisuja tarjoavia toimijoita.


Työpajat järjestetään seuraavasti:

Perille asti -hanke tulee kilpailuttamaan työpajojen pohjalta ratkaisuntarjoajat, joista valitut pääsevät toteuttamaan kokeilun syksyllä 2018.

Tervetuloa mukaan työpajoihin! Kutsut ja tarkempi ohjelma lähetetään kokouspaikkojen vahvistuessa.

 

 

 

Yhteystiedot:

Karoliina Korpela
projektipäällikkö
Perille Asti -hanke
Espoo Marketing Oy/ Visit Espoo

Innopoli 2, Tekniikantie 14
FI-02150 Espoo, Finland
Tel. +358 50 3494 164
karoliina.korpela@espoo.fi