Siirry sisältöön

Markkinointiyhteistyö

Kutsumme kaikki Espoon, Kauniaisten sekä Kirkkonummen ja Vihdin kuntien matkailu-, kokous- ja kongressialaan linkittyvät yritykset mukaan Visit Espoon yhteismarkkinointiin ja kumppaniverkoston toimintaan. Kumppaninamme yrityksenne pääsee mukaan aktiiviseen verkostoon sekä osalliseksi kansainvälisiä ja kotimaisia markkinointitoimenpiteitä. Kumppaniverkoston toiminta perustuu vuosimaksulliseen liikevaihtoperusteiseen vuosimaksuun.

 

kuvituskuva

Tavoitteet, kohderyhmät ja markkinointiviestinnän kärjet

Yhdessä lisäämme Espoon vetovoimaisuutta ja tunnettuutta niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Visit Espoossa haluamme olla yrityksesi asiantunteva ja luotettava yhteistyökumppani ja edunvalvoja, ja kehitämme yhdessä Espoota taloudellisesti, ekologisesti ja kulttuurisosiaalisesti kestäväksi vierailukohteeksi.

Tärkeimmät kohdemarkkinamme vapaa-ajan matkailussa ovat Suomi ja saksankielinen Eurooppa. Kokous- ja kongressipuolella tärkeimmät kohdemarkkinamme ovat Suomi sekä Keski-Eurooppa.

Markkinointiviestinnän kärkinä nostamme luonnon ja elämykset, kulttuurin sekä innovatiiviset matkailupalvelut ja -konseptit.

Valtakunnallinen ja alueellinen yhteistyö ja sidosryhmät

Visit Espoo tekee tiivistä matkailun kehittämis- ja edistämisyhteistyötä Helsingin sekä muiden Uudenmaan kuntien ja kaupunkien kanssa. Valtakunnallisella tasolla tärkeimmät yhteistyökumppanimme ovat Business Finlandin alaiset Visit Finland ja Finland Convention Bureau, kokous- ja kongressialan ammattilaisten verkosto Congress Network Finland, SUOMA ry sekä Työ- ja elinkeinoministeriö. Kansainvälisiä kongressialan verkostokumppaneitamme ovat International Congress & Convention Association, sekä Alliance of Brain Cities (Aarhus, Bergen, Espoo, Uppsala)

Visit Espoolla on kuntayhteistyösopimukset matkailumarkkinoinnin osalta Vihdin ja Kirkkonummen kuntien sekä Kauniaisten kaupungin kanssa. Yhteistyön myötä kaikkien näiden kuntien matkailuyritykset ovat tervetulleita mukaan verkostoomme ja markkinointiyhteistyöhön. 

Visit Espoo on myös solminut markkinointiyhteistyön espoolaisen tapahtuma-alan toimijan Happens.fi:n kanssa vuodelle 2022. Yhteistyön myötä paikalliset kokous- ja tapahtuma-alan toimijamme tulevat saamaan entistä laajemman näkyvyyden, uusia markkinointimahdollisuuksia sekä etuja alustalle liittymisessä.

Miten mukaan Visit Espoon markkinointiyhteistyöhön?

Visit Espoon kanssa tehtävään markkinointiyhteistyöhön ovat tervetulleita kaikki Espoon, Kirkkonummen, Vihdin ja Kauniaisten alueen matkailu- ja kokoustoimijat. Yritys voi valita mukana olon Kestävän matkailun verkostoyhteistyön lisäksi kokous- ja kongressimatkailun myynninedistämis- ja markkinointitoimenpiteissä ja/tai vapaa-ajan matkailun myynninedistämis- ja markkinointitoimenpiteissä. 

Ota rohkeasti yhteyttä Visit Espoon tiimiin ja sovi tapaaminen kanssamme. Tapaamisessa tutustumme toisiimme, kerromme tarkemmin, mitä verkostotoimintamme ja markkinointi- ja myynninedistämispaketit sisältävät, ja miten hinnoittelu muodostuu.

Yhteydenotot: Matkailujohtaja Miikka Valo miikka.valo@espoo.fi.

Yhteismarkkinoinnin toimenpiteitä ovat mm.

 

Visit Espoon vuosikumppanit vuonna 2023

Backbyn Kartano
EMMA – Espoon modernin taiteen museo
Espoon kaupunginteatteri
Eventure
Finland Naturally Experiences
GLO Hotel Sello
Haltia Lake Lodge
Hanaholmen
Hawkhill
Heymo .1 by Sokos Hotels
Hiiohoi
Hotelli Korpilampi
Kassiopeia Hotels & Restaurants – Nokkalan Majakka & Hotel Matts
Kauniaisten kaupunki
Kirkkonummen kunta
Majvik - kokous- ja kongressihotelli
Metroretket
Natura Viva
Nuuksion Taika
Original Sokos Hotel Tapiola Garden
Palmia ja Ravintola Well 7
Palsta Kirkkonummi
Radisson Blu Hotel Espoo
Ravintola Lucy in the Sky
Scandic Hotels & Scandic Espoo
Sea Adventures Finland
Seikkailupuisto HUIPPU
Solvalla
Suomen luontokeskus Haltia – Metsähallitus Luontopalvelut
SMA Group – Sea & Mountain Adventures
Technopolis Espoo
Tuunaajamutsi
Urkuyö & Aaria -festivaali
Vesiurheilukeskus Laguuni
Vihdin kunta
Wohls Gård
Åbergin Linja

 

Veloitukseton näkyvyys visitespoo.fi-verkkopalvelussa ja Visit Espoon tapahtumakalenterissa

Vuosimaksullisen markkinointiyhteistyön ohella kaikki espoolaiset, kauniaislaiset, kirkkonummelaiset, vihtiläiset matkailualan yritykset ja palveluntarjoajat saavat maksuttoman perusnäkyvyyden yritysprofiilin muodossa verkkopalvelussamme. HUOM! Uusia yritysprofiileja tai päivityksiä ei tehdä enää 31.3.2023 jälkeen visitespoo.fi -verkkopalvelun uudistuksen vuoksi. (Uusi sivusto julkaistaan myöhemmin vuoden 2023 aikana.) Visit Espoon vuosikumppanina olet puolestaan mukana myös erilaisissa markkinointi- ja viestintäkampanjoissa sekä saat laajemmat näkyvyyden sivustolla. 

Maksuttoman perusnäkvyyden saat täyttämällä Tietojenkeruulomakkeen.

Niin ikään Visit Espoon tapahtumakalenteri on kaikkien matkailuun linkittyvien yritysten käytössä veloituksetta. Lue lisää täältä.