Siirry sisältöön
EHMA 2019 Conference

EHMA 2019 -konferenssi tuo Espooseen ainutlaatuista terveyshallinnon asiantuntijuutta

Euroopan terveydenhuollon johtamisen yhdistyksen (European Health Management Association) vuosittainen konferenssi pidetään Espoossa 17.–19.6.2019. HUSin ja THL:n isännöimä konferenssi Aalto-yliopiston Dipolissa tuo yhteen arviolta 500 terveyshallinnon asiantuntijaa eri puolilta maailmaa keskustelemaan tämän vuoden teemasta, joka on Terveyshallinto 2.0.

- EHMAn hallituksen mielestä Suomen heinäkuussa alkava Euroopan unionin puheenjohtajuus ja tulevat terveydenhuollon uudistukset luovat otollisen pohjan järjestää vuosittainen EHMA-konferenssi Suomessa, sanoo professori ja EHMAn puheenjohtaja Federico Lega.

Konferenssi tarjoaa Suomelle erinomaisen tilaisuuden esitellä laajaa asiantuntemustaan ja tutkimustuloksia terveyden ja digitaalisen terveydenhuollon saralla.

- Olemme HUSissa ylpeitä, kun saamme esitellä Terveyskylää kansainvälisille kollegoillemme. Palvelu tarjoaa luotettavaa tietoa terveydestä, omahoidosta, ja eri sairauksien hoidoista ymmärrettävässä muodossa, kertoo johtajaylilääkäri Markku Mäkijärvi HUSista.

Konferenssin aihealueita ovat muun muassa terveydenhuoltojärjestelmät ja hallinto, kestävä kehitys, digitalisaatio, yksilöllistäminen, integraatio ja vaikuttavuuteen perustuva terveydenhuolto. Teemoja käsitellään konferenssin aikana pidettävissä tilaisuuksissa, ja abstraktien vastaanotto on avattu.

- EHMA 2019 tuo yhteen terveydenhuollon johtajia, tutkijoita, ammattilaisia, opettajia ja opiskelijoita ympäri Eurooppaa ja kauempaakin. Keskustelun aiheina ovat parhaat käytännöt ja kuinka toteuttaa muutos terveyshallinto 2.0:aan ja sen myötä tehokkaampiin terveydenhuollon järjestelmiin, kertoo THL:n ylijohtaja Marina Erhola.