Siirry sisältöön

Näkyvyys visitespoo.fi-palvelussa

Visitespoo.fi on Espoon virallinen matkailu- ja kokoussivusto, joka palvelee koti- ja ulkomaisia vierailijoita, paikallisia asukkaita sekä kokous- ja tapahtumajärjestäjiä. Julkaisemme verkkopalvelussa tietoa ajankohtaisista tapahtumista, aktiviteeteista, käyntikohteista, majoitusvaihtoehdoista sekä ravintoloista ja kahviloista. Kokous- ja kongressiosio auttaa tapahtumajärjestäjiä löytämään sopivimmat tilat, palvelut ja oheisohjelmat.

Kaikilla Espoon, Kirkkonummen, Vihdin ja Kauniaisten matkailualan yrityksillä on mahdollisuus saada maksuton näkyvä yritysprofiilisivu visitespoo.fi verkkopalvelun Palveluhaku -osioon. Palveluhaussa on eri osiot eri palveluille ja kohteille, joista Visit Espoo valitsee sopivimmat yrityksellenne.

HUOM! Uusia yritysprofiileja tai päivityksiä ei tehdä enää 27.3.2023 jälkeen visitespoo.fi -verkkopalvelun uudistuksen vuoksi. Uusi sivusto julkaistaan myöhemmin vuoden 2023 aikana.

Näkyvyys muuttuu keväällä 2023 - Visit Finland DataHub otetaan käyttöön

Visitespoo.fi uudistuu kevään 2023 aikana ja se tuo muutoksia myös matkailupalveluita tarjoavien yritysten näkyvyyteen. Nykyinen yritysprofiileihin perustuva palveluhaku sellaisenaan poistuu ja visitespoo.fi hyödyntää Visit Finlandin DataHub –tuotetietokantaa alueen yritysten palvelutarjonnan esittelemiseksi. Jatkossa kaikki palvelu- ja tuotetieto tuodaan siis rajapinnan kautta DataHubista visitespoo.fi -sivustolle. Mikäli yrityksen tuotetarjoamaa ei ole lisätty Visit Finlandin DataHubiin, ei yrityksen tuotteet ja palvelut näy myöskään uudessa visitespoo.fi –verkkopalvelussa

Huolehdithan siis ajoissa, että yrityksesi on rekisteröitynyt DataHubiin ja lisännyt kaikki olennaiset tuotteet palveluun.

Hyödyt yrityksille

Mitä yrityksiltä vaaditaan

Mistä lähteä liikkeelle?

 1. Tutustu ohjeistuksiin:
  1. DataHub käyttöönotto-ohjeistus yrityksille
  2. Visitespoo.fi -verkkosivuston kriteerit ja ohjeet toimijoille
  3. Visit Finlandin yleiset sisältöohjeet tuotteiden tekemiseen
 2. Suuntaa osoitteeseen: https://datahub.visitfinland.com/ ja rekisteröidy
 3. Osallistu Visit Finlandin järjestämiin DataHub klinikoihin. 
 4. Syötä (tai hae suoraan Johkusta tai Bókunista) yrityksesi tuotteet/palvelut DataHubiin. Tuotekorttien kieliversioiden vähimmäisvaatimuksina suomi ja englanti. 
 5. Muista säännöllinen päivittäminen (esim. kuvat sesongin mukaan!)

Rekisteröidy DataHubiin

Lisänäkyvyys Visit Espoon vuosikumppaneille

Kuulumalla Visit Espoon Kestävän matkailun yhteistyöverkostoon, yritykselle kuuluu laajempi sisältöinen yritysprofiili sekä sisältönostoja mm. ajankohtaisilla kampanjasivuilla. 

Lue lisää markkinointiyhteistyöstä Visit Espoon kanssa

Tapahtumakalenteri

Mikäli yrityksesi järjestää matkailijoille ja alueen vierailijoille tapahtumia Espoossa, kannattaa ne lisätä maksutta Visit Espoon omaan tapahtumakalenteriin