Näkyvyys visitespoo.fi-palvelussa: tietojenkeruulomake

Visitespoo.fi on Espoon virallinen matkailu- ja kokoussivusto, joka palvelee koti- ja ulkomaisia vierailijoita, paikallisia asukkaita sekä kokous- ja tapahtumajärjestäjiä. Julkaisemme verkkopalvelussa tietoa ajankohtaisista tapahtumista, aktiviteeteista, käyntikohteista, majoitusvaihtoehdoista sekä ravintoloista ja kahviloista. Kokous- ja kongressiosio auttaa tapahtumajärjestäjiä löytämään sopivimmat tilat, palvelut ja oheisohjelmat. Visitespoo.fi-verkkopalvelussa on keskimäärin 60 000 katselukertaa kuukaudessa. 

Maksuton profiilisivu

Palvelun keskiössä ovat yritysten ja palvelujen profiilisivut. Kaikki espoolaiset ja kirkkonummelaiset matkailualan yritykset ja palveluntarjoajat voivat luoda maksuttomasti Standard-tason profiilisivun alla olevan tietojenkeruulomakkeen avulla. Lomakkeella keräämme verkkopalvelussa julkaistavia tietoja yrityksestänne tai palvelustanne.

Otattehan huomioon, että verkkopalvelun kieliversioita varten tarvitsemme aineiston teiltä suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja venäjäksi. Visit Espoo ei vastaa tekstien kääntämisestä. Visit Espoo pidättää oikeuden muokata aineistoa verkkopalvelun tyylin mukaiseksi tai jättää kokonaan julkaisematta sopimatonta aineistoa.

Maksullinen lisänäkyvyys

Maksuttoman perusnäkyvyyden lisäksi yrityksenne on mahdollista ostaa verkkopalveluumme lisänäkyvyyspaketteja: esimerkiksi laajemman yritysprofiilisivun tai ajankohtaiselle kampanjallenne näkyvyyden etusivulla sekä teemasivuilla aiheen mukaan. Voit tutustua eri näkyvyystasoihin ja hintoihin verkkopalvelun mediakortista.

Tapahtumakalenteri

Mikäli yrityksesi järjestää matkailijoille ja alueen vierailijoille tapahtumia Espoossa, kannattaa ne lisätä maksutta Visit Espoon omaan tapahtumakalenteriin. Voit ladata ohjeet tapahtumien lisäämiseen täältä.

Perustiedot
Palvelutiedot

Kieliversio: Englanti
Kieliversio: Ruotsi
Kieliversio: Venäjä
Muuta