Siirry sisältöön

Näkyvyys visitespoo.fi-palvelussa

Visitespoo.fi on Espoon virallinen matkailu- ja kokoussivusto, joka palvelee koti- ja ulkomaisia vierailijoita, paikallisia asukkaita sekä kokous- ja tapahtumajärjestäjiä. Julkaisemme verkkopalvelussa tietoa ajankohtaisista tapahtumista, aktiviteeteista, käyntikohteista, majoitusvaihtoehdoista sekä ravintoloista ja kahviloista. Kokous- ja kongressiosio auttaa tapahtumajärjestäjiä löytämään sopivimmat tilat, palvelut ja oheisohjelmat. Visitespoo.fi-verkkopalvelussa on keskimäärin 60 000 katselukertaa kuukaudessa (2019). 

Maksuton profiilisivu

Palvelun keskiössä ovat yritysten ja palvelujen profiilisivut. Kaikki Espoon, Kirkkunommun, Vihdin ja Kauniaisten matkailualan yritykset ja palveluntarjoajat voivat luoda maksuttomasti yritysprofiilisivun sivun alla olevan tietojenkeruulomakkeen avulla. Lomakkeella keräämme verkkopalvelussa julkaistavia tietoja yrityksestänne tai palvelustanne.

Otattehan huomioon, että verkkopalvelun kieliversioita varten tarvitsemme aineiston teiltä suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja venäjäksi. Visit Espoo ei vastaa tekstien kääntämisestä. Visit Espoo pidättää oikeuden muokata aineistoa verkkopalvelun tyylin mukaiseksi tai jättää kokonaan julkaisematta sopimatonta aineistoa.

Lisänäkyvyys Visit Espoon vuosikumppaneille

Kuulumalla Visit Espoon Kestävän matkailun yhteistyöverkostoon, yrityksellenne kuuluu laajempi sisältöinen yritysprofiili sekä sisältönostoja mm. ajankohtaisilla kampanjasivuilla. 

Lue lisää markkinointiyhteistyöstä Visit Espoon kanssa

Tapahtumakalenteri

Mikäli yrityksesi järjestää matkailijoille ja alueen vierailijoille tapahtumia Espoossa, kannattaa ne lisätä maksutta Visit Espoon omaan tapahtumakalenteriin. Voit ladata ohjeet tapahtumien lisäämiseen täältä.

Tietojenkeruulomake

Saadaksesi maksuttoman Stantard-tason näkyvyyden yrityksellesi visitespoo.fi-verkkopalvelussa, täytä alla oleva lomake. Mikäli haluat, että olemme yhteydessä sinuun lisänäkvyysmahdollisuuksista, ruksi lomakkeella kohta Haluan lisätietoa maksullisesta lisänäkyvyydestä.

Perustiedot

Korkeintaan 150 merkkiä

Vaakakuva, tiedostomuoto jpeg, suosituskoko vähintään 1920x1080 pikseliä, tiedoston nimessä on mainittava yrityksen nimi

Syötä muodossa +358 (0)9 123 4567

Sähköpostiosoitteessa tulee olla @ -merkki

Syötä muodossa esim. https://www.kotisivut.fi

PalvelutiedotKieliversio: Englanti

Korkeintaan 150 merkkiä

Syötä muodossa esim. https://www.kotisivut.fi

Kieliversio: Ruotsi

Korkeintaan 150 merkkiä

Syötä muodossa esim. https://www.kotisivut.fi

Kieliversio: Venäjä

Korkeintaan 150 merkkiä

Syötä muodossa esim. https://www.kotisivut.fi

Muuta