Siirry sisältöön

Visit Espoon uutiskirjeet

Näkymä puolukoista metsässä

Tilaa uutiskirjeitä

Tilaa Visit Espoon uutiskirjeitä täyttämällä alla oleva lomake.

Alta löydät kuvaukset uutiskirjeistämme ja voit lukea viimeisimmät julkaisut.

Suomenkieliset uutiskirjeet:


Englanninkieliset uutiskirjeet

Subscribe to newsletters:


 

Elämyksiä Espoossa

Elämyksiä Espoossa on suomenkielinen uutiskirje, joka kertoo vapaa-ajan matkailun kohteista ja palveluista. Uutiskirje on suunnattu erityisesti kotimaisille matkanjärjestäjille sekä retkiä järjestäville yhdistyksille ja seuroille. Viimeisimmät uutiskirjeen voit lukea alta.

Kokous Espoo News

Visit Espoon suomenkielinen KokousEspoo News -uutiskirje tuo tervehdyksen Espoon kokousmaailmasta. Uutiskirjeessä kerromme ajankohtaiset uutiset ja kuumimmat uutuudet. Uutiskirje on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat vinkkejä ja ideoita tapahtumien suunnitteluun Espoossa ja lähialueella. Uutiskirje ilmestyy 5 kertaa vuodessa. Viimeisimmät uutiskirjeet voit lukea alta. 

Meet Espoo News

Englanninkielinen Meet Espoo News -uutiskirje on suunnattu erityisesti kansainvälisten kongressien ja yritystapahtumien järjestäjille. Uutiskirjeessä esittelemme alueen kokouspalvelujatarjontaa ja uusi tuotteita sekä annamme omia suosituksia ja vinkkejä järjestäjille. Ajankohtaiset uutiset ja tulevat kansainväliset konferenssit löydät myös tästä 3 kertaa vuodessa ilmestyvästä uutiskirjeestä. Viimeisimmän uutiskirjeen voit lukea alta.

Experience Espoo

Experience Espoo  -uutiskirje kertoo espoolaisista vapaa-ajan matkailun kohteista ja palveluista. Kirjeestä on kaksi eri kieliversiota: englanti ja venäjä. Viimeisimmät julkaisut pääset lukemaan alta.

Englanninkielinen -uutiskirje

Venäjänkielinen -uutiskirje