Siirry sisältöön

Tietoa meistä

kuvituskuva: nainen istuu metsälammen rannalla

Tehtävä ja tavoite

Visit Espoon keskeinen tehtävä on edistää ja kehittää matkailua sekä kokous- ja kongressitoimintaa Espoossa. Matkailuun, kulttuuriin sekä kokous- ja kongressitoimintaan liittyvien markkinointipalvelujen tuottaminen on ydinosaamistamme. Matkailukohteiden, -tuotteiden ja -tapahtumien markkinoinnissa teemme tiivistä ja aktiivista yhteistyötä matkailuyritysten kanssa. Haemme myös aktiivisesti erilaisia kokous- ja kongressitapahtumia kaupunkiin.

Visit Espoo on osa Espoon kaupungin omistamaa markkinointiyhtiötä, Enter Espoo Oy:tä (ent. Espoo Marketing Oy). Enter Espoon tärkein tehtävä on houkutella yrityksiä, investointeja ja vierailijoita Espooseen sekä auttaa toimijoita menestymään innovaatio- ja matkailuekosysteemeissä. Yhtiön palvelut on kehitetty auttamaan matkailualan toimijoita ja innovaatioympäristössä toimivia yrityksiä löytämään kumppaneita, asiakkaita sekä kasvun mahdollisuuksia. Enter Espoon tavoitteena on saada lisää työpaikkoja, verotuloja ja kestävää kasvua Espooseen, yhtiön kumppaneille sekä koko Suomelle.

Visit Espoo toimii alueen matkailuyrittäjien yhteistyö- ja yhteismarkkinointiverkoston koordinoijana ja auttaa yrityksiä kasvattamaan kestävää liiketoimintaa sekä pääsemään kansainvälisille markkinoille. Destinaatiomarkkinointia tehdään yhteistyössä alueen yritysten kanssa. Vuosittaiset markkinointitoimenpiteet sekä vapaa-ajan että kokous- ja kongressimatkailun edistämiseksi suunnitellaan ja niitä kehitetään yhdessä.

Yhtiön tavoitteena on kasvattaa Espoon houkuttelevuutta, tunnettuutta ja saavutettavuutta sekä kotimaassa että ulkomailla. Yhtiö markkinoi Espoota vierailijoille Visit Espoo -palvelubrändin alla.

Verkostot ja jäsenyydet

Visit Espoo on jäsenenä seuraavissa kotimaisissa ja kansainvälisissä matkailu, kokous- ja tapahtuma-alan ammattilaisverkostoissa, joiden avulla kehitämme koko ajan omaa osaamistamme.

Haluaisitko olla osa Visit Espoo -tiimiä?

Enter Espoo Oy:n hallitus 2020