Hoppa till innehåll

OM VISIT ESPOO

illustration

Vår främsta uppgift är att marknadsföra och utvecklaa turismen i Esbo samt marknadsföra Esbo som destination för möten och kongresser. Vi samarbetar aktivt med nyckelaktörer och företag inom branschen och är en naturlig samarbetspartner vid marknadsföringen av produkter och tjänster för turister och kongressgäster. Vi jobbar också aktivt med att få olika olika mötes- och kongressevenemang till Esbo.

Visit Espoo är en del av Enter Espoo Oy (före detta Espoo Marketing Oy). Enter Espoo är ett marknadsföringsbolag som ägs av Esbo stad. Bolagets uppgift är att locka företag, investeringar och besökare till Esbo och hjälpa aktörer nå framgång inom ekosystemen för innovation och turism. Bolagets tjänster har utvecklats för att hjälpa företag inom turismen och innovationsmiljön hitta nya partner, kunder och tillväxtmöjligheter. Enter Espoo har som mål att skapa fler arbetstillfällen, skatteintäkter och hållbar tillväxt i Esbo för bolagets partner och hela Finland.

Visit Espoo samordnar nätverket för samarbete och gemensam marknadsföring för de lokala turismföretagarna och hjälper företagen öka hållbar affärsverksamhet och nå ut på internationella marknader. Destinationsmarknadsföring görs i samarbete med lokala företag. De årliga marknadsföringsåtgärderna för att främja fritidsresor samt mötes- och kongressresor planeras och utvecklas tillsammans.

Bolaget har som mål att göra Esbo mer lockande, känt och tillgängligt både i Finland och utomlands. Bolaget marknadsför Esbo för besökare under varumärket Visit Espoo som fokuserar på tjänster.

Visit Espoos personal och kontakuppgifter >>