Caféer

Grundat år 2015, Café Kulma är ett kafé i mellaneuropeisk anda, var det är lika naturligt att sticka sig in på en kopp varm choklad med barnen som med kompisarna på ett glas vin.

Förutom gott kaffe och bryggt te serverar vi små söta delikatesser och saltbitar, matiga sallader och delikata baguetter. Vardagar dukar vi upp en förmånlig och smakfull hemlagad lunchbuffé. Förutom traditionella kaféprodukter har vi områdets största sortiment med vin, specialöl, cider och alkoholfritt öl och cider.

Vi har konstutställningar som byts ut 4 gånger i året, levande musik månatligen och frågesport varje söndagkväll. Dessutom ordnar vi flere gånger i året olika temadagar med program också för barn. Som tidsfördriv erbjuder vi dags- och kvällstidningar, diverse tidskrifter, spel för både barn och vuxna samt gratis 150 Mb/s trådlös internetanslutning.

Café Kulma är också ett ypperligt ställe att ordna mindre privat- och företagstillställningar samt möten för upp til ca. 20 personer. Vår cateringservice betjänar också stora tillställningar.

Kontaktinformation

Yläkartanontie 28, 02360 Espoo
exp.ravintolat@gmail.com
+358 (0)44 239 1548
Facebook
facebook.com/cafekulma
www.cafekulma.fi