Catalyst Finland

Tapahtumatuottajat

Catalyst är ett innovativt företag specialiserat på teambuilding. Catalyst utvecklar och skapar motiverande och inspirerande upplevelser i olika målgrupper.

Vill du skapa energi, motivation och bättre teamanda på ditt kommande seminarium, konferens eller evenemang? Du kommer garanterat att finna aktiviteter som ger dig ett framgångsrikt arrangemang och skapar positiv förändring. Du kan välja mellan allt från kreativt konstnärliga utmaningar, musikaliska och rytmiska aktiviteter till interaktiva företagsspel och för smågrupper eller tusentals deltagare.

Catalyst Finland är en del av ett globalt nätverk bestående av världens ledande experter på teambuilding. Catalyst Finland har utvecklat oförglömliga, engagerande och effektiva evenemang inom teambuilding åt våra kunder i över 20 år. Catalyst Finland arbetar med nytt och inlevelse, för att hjälpa dig att åstadkomma resultat som både höjer din organisation och engagerar deltagarna. I Finland opereras Catalysts aktiviteter exklusivt av Seikkailu Ab.

Kontaktinformation

C/o Seikkailu Oy, Suomalaistentie 7, 02270 Espoo
info@catalystteambuilding.fi
+358 (0)9 123 4567, +358 10 430 0800

en.catalystteambuilding.fi/