Hoppa till innehåll

Alberga

Forenom Aparthotel Esbo Alberga

Hotell

I Esbos nya bostadshotell kan du finna delade utrymmen för yoga, avslappning och arbete – endast 12 minuter med tåg från Helsingfors centrum!

Vårt helt nya lägenhetshotell i Alberga i Esbo har allt det som du på riktigt behöver på din arbetsresa. Hotellet fungerar med ett unikt koncept, som betonar framför allt det sociala perspektivet under arbetsresor.

I korridorerna finns mötesplatser och arbetsrum och i de gemensamma rummen kan du koppla av på en yogamatta eller en mjuk säckstol. En kultur med att göra saker tillsammans har vi skapat med krittavlor, selfievägg och ett ta och ge-bibliotek. Stämningen i Forenom Aparthotel Espoo Leppävaara beskrivs bäst som avspänd och ledig!

Då du behöver ett arbetsrum, får du tillgång till den snabbaste trådlösa nätförbindelsen i Esbo. Då du behöver egen tid, kan du koppla av i wellness-hallen på en yogamatta. Då du behöver ett hem på din arbetsresa är Aparthotel i Alberga i Esbo ditt val!

Varför Forenom Aparthotel Espoo Leppävaara?

  • gratis och snabb WiFi
  • hjälpsam personal
  • utmärkta parkeringsmöjligheter
  • det smartaste hotellet i Esbo!

Utöver att lägenhetshotellet har bekvämligheter är det också extremt miljövänligt. Vår byggnad har beviljats ett LEED-certifikat (Leadership in Energy and Environmental Design) på Gold-nivå. Vårt mål är alltså att ge våra kunder högklassig och modern service till ett vettigt pris!