Hoppa till innehåll

Hagalund, Otnäs - Kägeludden, Mattby -Olars, Alberga, Korpilampi - Lahnus, Esboviken, Esbo Centrum

Forenom Esbo Apartments

Lägenheter

Forenom erbjuder hemlikt boende i flera möblerade bostäder genom Esbo: från Alberga via Otnäs till Hagalund, Stensvik, Esbo centrum – och alla områden däremellan.

Forenom erbjuder hemlikt boende i flera möblerade bostäder genom Esbo: från Alberga via Otnäs till Hagalund, Stensvik, Esbo centrum – och alla områden däremellan. Bostäderna är mysigt inredda och innehåller allt nödvändigt för ett trivsamt logi. För att alla skulle kunna få ett hem motsvarande sina egna önskemål och behov, har vi därmed klassificerat alla möblerade bostäder i fyra klassgrupper: basic, standard, superior och premium – för att underlätta processen att hitta det mest passande alternativet. Basic-objekten är simplifierade, ofta i ursprungligt skick och möbleringen består huvudsakligen av återanvända möbler. Standard-objekten är enkla, städiga och trivsamma hem för alla främsta behov. Superior-objekten har precis blivit byggda eller färdigrenoverade, och har flera detaljer i inredningen för att öka trivsamheten. Premium-objekten är nya och har en elegant inredning som skämmer bort boenden med individualitet och ett snäpp av lyx. Det är också möjligt att beställa flera tjänster för att öka trivsamheten i Forenoms möblerade bostäder, som nyckelleverans eller veckostädning.

Otnäs kampusområde och Kägeluddens företagscentrum, Hagalunds livliga mittpunkt och moderna konstmuséet EMMA, Albergas Sello-köpcentrum samt Noux nationalpark erbjuder mycket att göra och se i närområden. 58 kilometer av havsstrand garanterar en hel del av vattensport och havsvyer i Esbo. Forenoms möblerade bostäder ligger nära mångsidiga tjänster och goda trafikförbindelser. Natur, kultur och arbetsplatser är i närheten I Esbo – hitta och boka logi i Forenoms online-butik!

Kontaktinformation

Mannerheimintie 113, 00280 Helsinki
reservations@forenom.fi
+358 20 198 3420

www.forenom.com/sv/moblerade-lagenheter/...