Hoppa till innehåll
Ansvarsfullt alternativ

Otnäs - Kägeludden, Hagalund

Hanaholmen

Det nyrenoverade Hanaholmen är ett ställe där du kan njuta av god mat och toppmoderna hotell- och konferensrum i vacker skärgårdsmiljö.

Det nyrenoverade Hanaholmen är ett ställe där du kan njuta av god mat och toppmoderna hotell- och konferensrum i vacker skärgårdsmiljö. Beläget strax utanför Helsingfors erbjuder Hanaholmen dessutom mångsidiga evenemang och seminarier där aktuella samhälleliga frågor debatteras.

HOTELL

Våra rymliga hotellrum har en nordisk inredning och skärgårdsvyn som syns från fönstren är en fröjd för ögat. Utöver standardrum och superiorrum har hotellet två sviter; antalet rum är totalt 66.

Nordisk konst och design är starkt närvarande i alla våra hotellrum. Rummen som är designade av Tuuli & Kivi Sotamaa har klara linjer och är fräscht inredda. Rummen KOKO3 som är designade av Jukka Halminen piggar upp med sina färger. Nordisk grafik i original finns i alla rum.

I rummen finns: wifi, tv, telefon, minibar, vattenkokare, individuellt kylsystem i alla rum, dusch eller badkar, handdukar samt hårtork. I alla rum finns det dessutom ett duschpaket som innehåller schampo, hårbalsam, duschtvål och fuktighetskräm. I superiorrummen och sviterna finns det dessutom badrock och tofflor, hygienpaket (som innehåller tandborste, rakhyvel och bomull) samt mineralvatten och en liten sötsak.

I övernattningen ingår en riklig frukost samt morgonbastu och morgonbad.

Vårt hotell är rökfritt. Hanaholmen har tilldelats Ekokompassen-certifikat.


MÖTES- OCH FESTUTRYMMEN

På Hanaholmen finns det utrymmen för 2–230 personer som lämpar sig för allt från konferenser, seminarier och möten till workshops, planeringsdagar, kick-off-dagar, företagsfester och kundtillställningar.

Hanaholmens auditoriet (för 231 personer), kongressalen och 9 olika inspirerande konferensrum med havsutsikt bilder en mångsidig helhet för mötesgäster.

De unika rummen lämpar sig både för konferenser, ledningsgruppsarbeten och för grupper som behöver en innovativ miljö – men också för vanliga mötesdagar. Vad passar er bättre: salongen Frank med soffgrupper och mötesbord eller det unika kreativa utrymmet Dynamit med sina fåtöljgrupper?

På Hanaholmen finns också mer traditionella möteslokaler som kan möbleras om. Mötesrummet kan möbleras som ett klassrum eller en föreläsningssal, eller borden kan placeras i U-form eller i små grupper.

Alla mötesrum är utrustade med modern teknik, och auditoriet och kongressalen har också möjlighet till digital simultantolkning. När det gäller tekniska frågor får du hjälp av en professionell kongresstekniker. Wifi finns i hela byggnaden och är gratis.

Hanaholmens unika skärgårdsmiljö passar också för festmiddagar, cocktailtillställningar, bröllopsfester och andra familjefester.


RESTAURANG JOHANNES OCH VINBAREN

I Restaurang Johannes bjuder vi på mat, tillagad på säsongens bästa råvaror, där de rena nordiska smakerna och ett etiskt tänkande möts. I köket förenas känslan för traditionerna med ett innovativt sätt att laga mat.

Kronan på den utsökta matupplevelsen är den fantastiska skärgårdsutsikten som öppnar sig bortom den stora glasväggen. Under den varma årstiden kan den även avnjutas från den soliga terrassen. Restaurangen som rymmer 240 personer har ett separat kabinett för 30 personer. Cocktailmottagning för upp till 380 personer.

I vårt utbud ingår frukost och lunch samt à la carte. Mer information och öppettider: www.hanaholmen.fi.

Restaurang Johannes menyer för grupper är anpassade för bl.a. konferenser, företagsfester, större sammankomster och släktfester.

Den nya vinbaren i lobbyn lockar med sitt utbud av ädla drycker och delikata smårätter. Under den varma årstiden utvidgas vinbaren till terrassen med havsutsikt, och när skymningen kommer kan man idka trevligt och stämningsfullt umgänge i soffgruppen runt biospisen.

 

SAUNA

Dyk in i 70-talet med ett bastubad på Hanaholmen. Två olika bastur, den stora poolen, det trivsamma utrymmet med öppen spis samt den fantastiska havsutsikten och terrassen skapar en unik miljö för trevlig samvaro.

Hos oss ordnar du t.ex. inofficiella kvällssitsar, företagets rekreationsdagar eller avkopplande tillställningar för dina mötesgäster. Du kan också boka bastuavdelningen privat.