Bodomträsk

Herrgårdsbad Kaisankoti

Hotell

Det historiska, och samtidigt hemtrevliga och mysiga Kaisankoti är beläget i en vacker herrgårdsmiljö i Backby i Esbo, bara 25 km från Helsingfors centrum och flygfältet.

Mötes- och festlokaler

I villans övre våning finns fyra 15-20 personers konferensrum, två mindre grupparbetsrum samt i nedre våningen ett 25 personers konferensrum. Det största konferensrummet, för 50 personer, finns i den närbelägna badbyggnaden. I samband med beställningsbastun finns ett brasrum som fungerar även som konferensrum, för 40 personer. Idrottsbetonat rekreationsprogram, bad- och kosmetologbehandlingar.  Unik festvåning för familje- och företagsfester i en vacker naturskön herrgårdsmiljö. Restaurangen har plats för 150 personer, caféet för 50 personer. Restaurangen ordnar servering enligt behov och önskemål, A-rättigheter.

Restaurang

Lunch- och beställningsrestaurang i det ståtliga badhotellet i en fantastisk herrgårdsmiljö. Kartanokylpylä Kaisankotis kök har byggt upp två läckra EspooMenu-menyer - en EspooMenu-buffé och en EspooMenu a la carte. Båda två baserar sig på lokala och finländska smaker. Menyn serveras året om, aningen varierad efter säsongen.

Inkvartering

Rum 50 st. I de flesta rummen kan man få en extra bädd genom att göra soffan till en extra säng. Till rummens utrustning hör wc, dusch, tv, hårtork och klockradio. Om du vill ha lite mera lyx finns två unika Kavaljersrum i gårdsbyggnaden.

Bastur

Kartanokylpylä Kaisankotis badavdelning är en verklig avslappnings- och rehabiliteringsoas. Bassängens temperatur är alltid sköna 27 grader, och bubbelpoolens 34 gradiga vatten gör dig avslappnad då de varma vattenduscharna masserar hela dig. Från bubbelpoolen kan man också njuta av det fina herrgårdslandskapet genom de stora fönstrena. Utöver den traditionella finska bastun finns också en skön ångbastu. Utöver den vanliga spa-servicen kan man njuta av exempelvis honungstorvsbastu, och otaliga andra mångsidiga spa- och skönhetsbehandlingar.

Kontaktinformation

Bodomintie 37, 02740 Espoo
kaisankoti@kaisankoti.fi
+358 9 887 191

http://www.kaisankoti.fi