Hoppa till innehåll
Ansvarsfullt alternativ

Alberga

Hotel GLO Espoo Sello

Hotellrummen och -våningarna i Glo Hotel Sello har fått ett helt nytt utseende. restaurang- och konferensutrymmena betjänar även i fortsättningen kundernas mångfaldiga behov bättre än förut med det helt nya utseendet.

GRÖNA VÄRDEN ÄR EN DEL AV DESIGNEN

GLO Hotel Sello stärker sin position som ett av de populäraste hotellen i Esbo, särskilt nu när hotellvåningarna och rummen har fått ett helt nytt utseende. Även restaurang- och konferensutrymmena betjänar i fortsättningen kundernas mångfaldiga behov ännu bättre än förut med det helt nya utseendet.

GLO Hotel Sello är ett Green Key-certifierat hotell och de starka miljövärdena framträder i det nya utseendet bland annat i valen av material och belysning samt i återvinningen av de gamla möblerna. En rolig kuriositet är golvmaterialet, i hotellkorridorerna och konferensvåningen, som är tillverkat av fiskenät och PET-flaskor.

Vid valet av material fäste vi särskild uppmärksamhet vid kundernas helomfattande trivsel och eftersom god nattsömn är en viktig hörnsten i hotellövernattningen, valde vi världens ledande bäddtillverkare Tempur till en av våra samarbetspartners. I GLO Hotel Sello kan du övernatta i Finlands första GLO Tempur-rum. Till våra GLO Comfort-rum valde vi DUX högklassiga bäddar och till våra GLO Luxe-rum valde vi DUX motordrivna sängar.

GLO SELLO MEETS & EVENTS - MÖTEN MED UTSIKT

Utrymmena i GLO Hotel Sellos helt förnyade evenemangsvåning kan ändras om från mötesbruk till cocktailpartyn. Det finns sammanlagt fyra utrymmen som kan sammanslås till utrymmen för 8 personers tillställningar såväl som evenemang för mer än 60 personer. De fräscha utrymmena i hotellets översta våning har utrustats med modern audiovisuell teknologi. Man har även satsat på mötesdeltagarnas trivsel: deltagarnas ork främjas bland annat av bekväma och ergonomiska stolar och utöver dem de uppiggande överraskningarna som ingår möteskonceptet. GLO Grill Kitchen svarar för den delikata trakteringen i samband med tillställningarna.

RESTAURANG GRILL KITCHEN - ETT STILFULLT OCH ANPASSNINGSBART UTRYMME FÖR BÅDE ARBETE OCH INTAGANDE AV MÅLTIDER

I samband med förnyandet av restaurangen skapade man ett stilfullt, rofyllt och fungerande utrymme - både för arbete och intagande av måltider. Längs med dagen förändras utrymmet från en rofylld frukostsal till en livlig lunchrestaurang och från den till en stämningsfull kvällsrestaurang. I och med förnyandet breder restaurangen ut sig över hela våningen, det finns flera sittplatser än tidigare för frukostgästerna och lunchgästerna samt valfrihet.

I restaurangen fokuserar man på en trygg upplevelse av att sitta ensam och äta. Kvällsmiddagen kan man inta vid den förnyade bardisken, såväl som vid ett fönsterbord eller i soffhörnan, kunden väljer själv om han/hon vill äta en stämningsfull middag i skenet av levande ljus eller samtidigt arbeta effektivt. Uttag för datorn eller laddaren finns alltid nära till hands och hotellets snabba WiFi fungerar i alla utrymmen.

På den upphöjda deln i restaurangsalen kan man duka en privat middag för 60 personer. Baren i anslutning till receptionen betjänar ända in på småtimmarna. I hjärtat av GLO Grill Kitchen är nuförtiden även en äkta kolgrill varm. Välkommen att trivas - GLO Grill Kitchen grillar med öppet sinne året runt.