Hoppa till innehåll

Noux

Hotell Lepolampi

Hotell

Hotell Lepolampi ligger vid stranden av den vackra sjön Kivilampi, i närheten av Noux nationalpark.

Mötes- och festlokaler

Mångsidiga konferensutrymmen - allt från en stämningsfull bastustuga till ett effektivt AV-rum. Konferensutrymmen finns för sammanlagt 250 personer: 5 konferensutrymmen, 4 grupparbetsrum. Kåta för 15 personer I Lepolampis lappländska kåta kan man spendera sköna och stämningsfulla kvällar i brasans sken, oberoende av väder och årstid. Kåtan finns vid stranden av Kivilampi sjön och alldeles bredvid Orvokki-bastun. Lepolampis natursköna miljö erbjuder trivsamma förhållanden för exempelvis födelsedagar, bröllop, möhippor och tematillställningar. Sjölandskap, sommarterrass, live musik, dans på uteparketten samt läckra måltider garanterar en lyckad fest.

Hotell

På Lepolampi sover du gott i en lugn miljö. Hotellet har 71 rum, som alla har telefon, tv, dusch, wc och ett minikylskåp. I en del av rummen finns Internet-anslutning (inte trådlöst). Alla rum är rökfria, lämpar sig även för allergiker. Husdjur är inte tillåtna på hotellet. På hotellets gård finns en volleybollplan, minigolf och en lekplats för barn. Med roddbåt gör du en uppfriskande fisketur på träsket och med cykel bekantar du dig med naturen runt omkring. Möjlighet att övernatta under längre perioder finns, enligt överenskommelse.

Restaurang

Lepolampis trivsamma och stämmningsfulla restaurang gör att kvällen säkert blir lyckad!

  • restaurangen har 176 kundplatser
  • sommarterrass, med utsikt över Kivilampi-sjön
  • köksmästaren bygger upp menyn enligt kundens önskemål
  • drinkbar
  • A-rättigheter

Bastur

Två stockbastur vid stranden av sjön erbjuder uppfriskande och avslappnande bad efter en lång konferensdag, eller då du vill fira kvällen med ett kompisgäng. Orvokki-bastun med sina två olika basturum, tvätt- samt omklädningsutrymme och det stämmningsfulla allrummet med öppen spis, rymmer upp till 40 personer. I den mindre Lemmikki-bastun ryms 6-8 personer. Från båda basturnas terrasser har man fin utsikt över Kivilampi-sjön och vid bryggan kan man ta sig en simtur, vintertid i vak. Den större bastuns allrum är även populärt som konferensrum, och också den mindre bastun har ett litet allrum. Catering-service till bastu-utrymmena.

Kontaktinformation

Kivilammentie 1, 02820 Espoo
myynti@lepolampi.fi
+358 10 324 4840

www.lepolampi.fi