Hoppa till innehåll
Ansvarsfullt alternativ

Noux

Hotell Nuuksio

Hotell

Hotell Nuuksio ligger mitt i huvudstadsregionens finaste natur - i Noux Nationalpark, vid Siikajärvi-sjöns orörda strand.

Hotell Nuuksio ligger mitt i huvudstadsregionens finaste natur - i Noux Nationalpark, vid Siikajärvi-sjöns orörda strand.

Mötes- och festlokaler

Konferens- och festlokaler för många olika behov, för 10–200 personer. Dessutom två mötesvillor med mer kreativ atmosfär. I det största utrymmet finns det stolar för 200 personer och med borden i klassrumsformat ryms det 130 personer. Därtill finns det mindre lokaler för t.ex. grupparbeten. Trådlöst internet. För dem som vill ha en kreativ och lite annorlunda konferensmiljö finns mötesvillor som alternativ. För kvällsprogrammet finns mysiga rum med öppen spis.

Mäkitupa-villan är utrustad för konferenser, men dagen där kan även få fortsätta med middag på kvällssidan. I den stämmningsfulla stockvillan finns bastu och öppen spis. Det finns utrymme 38 personer i villan. Ingen inkvartering.

Restaurang med plats för 140 personer, aulabar för ca 70 personer. A-rättigheter. Hotellet sköter mat- och dryckserveringen. Mångsidig programservice med allt från husbondens jaktutflykter och laserkrig till snöskovandringar.

Restaurang

Den skickliga personalen i Hotell Nuuksios kök bereder dagligen läckra måltider som serveras på buffén. Festmåltider lyckas fint, välkommen på en smakresa till Hotell Nuuksio!

Inkvartering

Hotellrum och villaövernattning i en idyllisk miljö. Hotellet har totalt 65 rum. 53 dubbelrum och 11 enkelrum, 1 superior rum. Alla rum är rökfria och möjligast allergenfria. Två av rummen är lämpliga för rörelsehindrade och de allmänna utrymmena har gjorts möjligast lätta att röra sig i. En del av rummen finns på andra våningen, och nås enbart via trapporna. Husdjur är välkomna i några av rummen mot en tilläggsavgift.

Bastur

Förtjusande bastur vid Siikajärvi-sjöns strand.

  • Tre strandbastur: två för 10 personer och en för 6 personer, en är vedbastu
  • I hotellet finns två bastur för 15–20 personer
  • En simbassäng på 16 m och bubbelpool
  • Två rum med öppen spis (varav det ena ligger i samband med basturna och det andra i närheten) max 50 personer
  • Mäkitupa-villans bastu
  • Simstrand och vintertid vak

Miljöcertifikat

Välj en tjänsteleverantör med miljöcertifiering så väljer du ansvarsfullt.