Noux

Nuuksion Taika - Villa Paradis

Programtjänster

Nuuksion Taika ordnar guidade utflykter i naturen samt mångsidigt program för rekreations- och personaldagar, privata evenemang och kundtillställningar.

När du vill komma loss från vardagen, behöver rekreationsverksamhet, när du söker inspiration för arbetet. Åk till naturen, kom till Noux. Nuuksion Taika ordnar guidade utflykter i naturen samt mångsidigt program för rekreations- och personaldagar, privata evenemang och kundtillställningar. Villa Paratiisi, med utrymme för 15 personer, en vedeldad bastu vid stranden av en sjö erbjuder utmärkta möjligheter för att ordna olika tillställningar. Även en eldstad och kåta vid skogsbrynet finns.

Nuuksion Taika verkställer program i naturen och på naturens villkor. Glädjefyllda program i idrottens och naturens tecken. En några timmars utflykt eller en heldags vandring i de vackra landskapen i Noux nationalpark. Sommartid med kanot eller sparkcykel, vintertid med snöskor eller spark-kälke. Krydda med ett uns magi; berättelser, folkmusik eller en schaman..

Se videon från Nuuksio Taika:

Kontaktinformation

Paratiisintie 115, 03300 Otalampi
info@nuuksiontaika.fi
+358 50 505 0869

www.nuuksiontaika.fi/en/