Otnäs - Kägeludden, Hagalund

Restaurang Johannes

I Restaurang Johannes bjuder vi på mat, tillagad på säsongens bästa råvaror, där de rena nordiska smakerna och ett etiskt tänkande möts.

I Restaurang Johannes bjuder vi på mat, tillagad på säsongens bästa råvaror, där de rena nordiska smakerna och ett etiskt tänkande möts. I köket förenas känslan för traditionerna med ett innovativt sätt att laga mat.

Kronan på den utsökta matupplevelsen är den fantastiska skärgårdsutsikten som öppnar sig bortom den stora glasväggen. Under den varma årstiden kan den även avnjutas från den soliga terrassen. Restaurangen som rymmer 240 personer har ett separat kabinett för 30 personer. Cocktailmottagning för upp till 380 personer.

I vårt utbud ingår frukost och lunch samt à la carte. Mer information och öppettider: www.hanaholmen.fi.

Restaurang Johannes menyer för grupper är anpassade för bl.a. konferenser, företagsfester, större sammankomster och släktfester.

Den nya vinbaren i lobbyn lockar med sitt utbud av ädla drycker och delikata smårätter. Under den varma årstiden utvidgas vinbaren till terrassen med havsutsikt, och när skymningen kommer kan man idka trevligt och stämningsfullt umgänge i soffgruppen runt biospisen.

Kontaktinformation

Hanasaari, Hanasaarenranta 5, 02100 Espoo
sales@hanaholmen.fi
+358 9 435 020

www.hanaholmen.fi