Hoppa till innehåll
Ansvarsfullt alternativ

Otnäs - Kägeludden, Hagalund

Restaurang PLATS

PLATS är inte endast en restaurang. Det är en utkiksplats mot vår vackra skärgård och en smakresa in i det nordiska köket. Restaurang plats befinner sig på Hanaholmen i Esbo.

PLATS är inte endast en restaurang. Det är en utkiksplats mot vår vackra skärgård och en smakresa in i det nordiska köket. Restaurang plats befinner sig på Hanaholmen i Esbo.

PLATS är en välkomnande mötesplats för alla.
För oss innebär det också ett ställe där nordisk konst och design möter gastronomi i världsklass.

När du besöker restaurang PLATS kan du njuta av tillvaron på den soliga och rymliga terrassen eller inne i den luftiga och stämningsfulla restaurangsalen. Vi erbjuder en helhet som består av kvalitet, innovation och skaparkraft. Du kan njuta frukterna av vårt högklassiga kök samtidigt som du vilar ögonen på vår unika konst och vår klassiskt vackra inredning.

Vi erbjuder våra gäster förstklassiga råvaror. Det innebär innovativa och rena smakupplevelser som återspeglar respekten för jordmån, vattendrag samt växt- och djurliv. På Hanaholmens kulturcentrum möts våra gemensamma värden: tradition, hållbar produktion och etiska principer och värderingar.

Restaurangen som rymmer 240 personer har ett separat kabinett för 30 personer. Cocktailmottagning för upp till 380 personer.

I vårt utbud ingår bland annat frukost och à la carte. Mer information och öppettider: www.restaurangplats.fi.

Restaurang PLATS menyer för grupper är anpassade för bl.a. konferenser, företagsfester, större sammankomster och släktfester.

Café & vinbaren i lobbyn lockar med sitt utbud av ädla drycker och delikata smårätter. Under den varma årstiden utvidgas vinbaren till terrassen med havsutsikt, och när skymningen kommer kan man idka trevligt och stämningsfullt umgänge i soffgruppen runt biospisen.

Kontaktinformation

Hanasaari, Hanasaarenranta 5, 02100 Espoo
sales@hanaholmen.fi
+358 9 435 020

www.hanaholmen.fi/sv/konferenshotell/res...

Miljöcertifikat

Välj en tjänsteleverantör med miljöcertifiering så väljer du ansvarsfullt.