Hoppa till innehåll

Noux

Villa Falco

Mötesutrymmen

Villa Falco ligger i hjärtat av Nuuksio nationalpark i Esbo och erbjuder ett modernt konferensrum, en traditionell träbastu och en badtunna.

Villa Falco

Villa Falcos mötesrum byggdes år 2021. Det erbjuder en modern miljö för möten i skogslandskapet mitt i naturen. Efter mötet kan du koppla av i den traditionella träbastun och den bekväma badtunnan. Ta en paus från stadens liv och rörelse och tillbringa en dag i naturen. Till Villa Falco är det bara 20 minuters bilresa från Esbo centrum och 40 minuters bilresa från centrala Helsingfors. Se Villa Falcos virtuell rundtur.

Mötesrum

Modernt mötesrum för upp till 12 personer. Mötesrummet har trådlöst internet och en platt-TV. I mötesrummet finns även ett pentry med vattenpunkt, kaffebryggare, vattenkokare och minikyl.

Bastu och terassområdet

En traditionell bastu, en modern bastustuga och en badtunna. Terrassen har en skyddad grillställe med en trägrill, en gasgrill och en sittgrupp. Dessutom finns det en utedass samt en utomhusdusch som inte används under vintersäsongen.

Aktiviteter i Nuuksio

Det finns många aktiviteter i Nuuksio-området, från kanotturer till terrängcykling. Utmärkta vandringsleder börjar precis vid hörnet av Villa Falco och Naturcentrum Haltia ligger direkt bredvid. Kombinera en utomhusupplevelse med en mötesdag!