Hoppa till innehåll

Hagalund

Watson Pub

Nattliv

Mysig pub i mitten av Hagalund. I den traditionella pub finns ett omfattande sortiment av öl, samt gott att äta. Det finns också biljard och darts.

PUB

Puben ligger direkt intill Heikintori’s bredvid det gamla affärscentret. Puben är traditionell och har en lång historia. I samma lokal har en pub funnits sedan 1966. Watson Pub erbjuder ett omfattande sortiment med inhemska och utländska öl och drycker. Det finns också smått att äta för alla besökare. Hos oss kan du spela biljard, darts och brädspel. Puben visar även nationella och internationella sporttävlingar. Under helger bjuder puben på tillställningar från live-band till karaoke. Närmare information kan du hitta på vår Facebook sida.

FESTLOKAL

På Watson Pub kan du också ordna privata tillställningar. Utrymmen passa fint för grupper på 50–200 personer och kan således vara perfekt lokal för fester, studentevenemang eller företagstillställningar.

SOMMARTERASS

Watsons sommarterrass har 60 kundplatser. Det är ett fint och unikt ställe att njuta av det fina vädret och naturen som huvudstadsregionen erbjuder. Solen skiner och värmer terrassen under hela dagen. Varmt välkomma till Watson Pub!