Skip to main content

This page is available in:

Share

Kattava valikoima kokouspaikkoja Espoossa

Sopisiko teille täyden palvelun kokoushotelli, korkeatasoinen kokoushuvila tai historiaa ja arvokkuutta huokuva kartano? Tai etsitkö kokouskohdetta tietyllä sijainnilla – kenties meren ääreltä tai Nuuksion metsien ympäröimänä? 

Tällä sivulta löydät Espoon ja lähialueen monipuoliset vaihtoehdot pieniin ja suuriin kokouksiin. Tilaa meiltä löytyy jopa yli 1000 hengen tapahtumiin!

Tutustu kokoamiimme vinkkeihin

Muut kokoustilat

Aalto-yliopiston vuokrattavat kokous- ja tapahtumatilat

Aalto-yliopistolla on yli 100 vuokrattavaa kokoustilaa pelkästään Espoossa, Otaniemen kampuksella. Tiloja on pienistä 10 hengen tiloista aina 600 hengen auditorioon saakka.

Tunnetuimmat tilat ovat Aalto-yliopiston päärakennuksena toimiva Dipoli, jossa voi järjestää jopa 1000 hengen tapahtumia, sekä Kandidaattikeskus Otakaari 1, josta löytyvät useita isoja auditorioita. 

Tutustu Otaniemen kampus alueen tapahtumatiloihin

Espoon kaupungin vuokrattavat kokous- ja juhlatilat

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen hallinnassa on useita tiloja, kuten Albergan kartano, Karhusaaren huvila ja Villa Rulludd, joita vuokrataan juhla- ja kokouskäyttöön. Katso Espoon kaupungin sivuilta tarkemmat tiedot kohteista ja yhteystiedoista.

Paljon hyviä vaihtoehtoja, eikä aikaa tutustua kaikkiin? 


Visit Espoon maksuttomat ja puolueettomat palvelut ovat käytössäsi, kun kaipaat apua tilaisuutesi ideointiin ja sopivan kokoustilan löytämiseen. Kerro meille sinun toiveesi ja me annamme sinulle ehdotukset! 

Pääkuva: Glo Hotel Sello.