Hyppää pääsisältöön
Ihmisiä osallistumassa kongressiin tunnelmallisessa valaistuksessa.

Järjestö-
kongressit

Tämä sivu löytyy kielillä:

Jaa

Suunnitteletko kansainvälisen kongressin järjestämistä Espoossa?

Löysit oikeaan paikkaan. Tutustu alla Espoon kongressitiloihin, majoitusvaihtoehtoihin sekä saatavilla oleviin palveluihin kongressin käytännön järjestämiseen liittyen. 

Tiesitkö esimerkiksi, että me Visit Espoossa autamme sinua täysin maksutta kongressin ennakkosuunnittelussa ja kutsuprosessissa? 

Espoolla on pitkät perinteet kongressikaupunkina

Espoo on vuosia ollut Suomen toiseksi suosituin kongressikaupunki, eikä ihme. Espoo vetää puoleensa vahvasti kansainvälisiä tiede- ja tutkimusalan ammattilaisia: Otaniemessä sijaitsevat Aalto-yliopiston pääkampus sekä tutkimuskeskusten, osaamisen ja liike-elämän keskittymät pääkaupunkiseudulla tuovat vuosittain tuhansia kongressivieraita Espooseen.

"Espoo ja Suomi ylipäänsä ovat mitä erinomaisin paikka järjestää kansainvälisiä kongresseja. Täällä on hyvät liikenneyhteydet, kansainvälisesti kiinnostavaa designia ja arkkitehtuuria, terveellistä ja herkullista ruokaa sekä kansainväliset yritykset ja dynaaminen start-up ekosysteemi. Vahvuutemme on myös valtava kokemus järjestää isoja tapahtumia menestyksekkäästi turvallisessa ympäristössä”. Professori Rebecca Piekkari, Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu.