Hyppää pääsisältöön
Juhlakattaus pitkässä pöydässä.

Tutustumis-
kierrokset

Tämä sivu löytyy kielillä:

Jaa

Visit Espoon tutustumiskierrokset kokousjärjestäjille

Visit Espoon kokouskierroksilla tutustutaan kahteen tai kolmeen eri kokous-, ravintola-, majoitus- ja aktiviteettipalveluita tarjoavaan yritykseen Espoossa ja lähialueilla, mm. Kirkkonummella ja Vihdin puolella Nuuksiossa. Kierrokset ovat erinomainen tapa tutustua eri palveluntarjoajiin ja saada uusia ideoita ja suorat kontaktit tuleviin tapahtumiin. 

Kierrokset toteutetaan vaihdellen aamu- ja iltapäiväkierroksina, ja liikumme Visit Espoon järjestämällä yhteiskuljetuksella kohteesta toiseen. Voit siis jättää oman auton kotiin ja nauttia kyydistä! 

Tulevat kierrokset 

29.4.2024

Huhtikuussa suuntaamme Kirkkonummen merellisiin maisemiin ja tutustumme kokoushuvila Villa Kotkankallioon sekä Palsta Kirkkonummeen, jossa Sowl luontohyvinvointipalvelut vie meidät metsäkylpyjen maailmaan.

Miten mukaan? 

Mikäli haluat mukaan seuraaville kierroksillemme, pyydä kutsua meiltä.  

Visit Espoon täysin veloituksettomat tutustumiskierrokset ovat suunnattu työelämässä oleville henkilöille, jotka järjestävät työssään kokouksia, kongresseja tai muita yritystilaisuuksia. Visit Espoo pidättää oikeuden hylätä kutsupyynnön, jos henkilö ei täytä vaadittuja ehtoja. Ilmoitathan meille työsähköpostiosoitteesi, sillä emme huomioi henkilökohtaisia gmail yms. osoitteita kuin poikkeustapauksissa. 

Pyydä kutsua

Virtuaalikierrokset ja niiden tapahtumatallenteet 

Vuosina 2020–2022 Visit Espoo toteutti tutustumiskierroksia alueen kokous- ja tapahtumapalveluyrityksiin tehokkailla tunnin mittaisilla webinaariesittelyillä. Nämä virtuaalikierrokset olivatkin hyvin suosittuja ja olemme osallistujilta toiveen jatkaa virtuaalisia tutustumiskierroksia myös jatkossa. Tähän toiveeseen haluamme tietysti vastata ja vuonna 2023 pyrimme järjestämään sekä perinteisiä paikan päällä tapahtuvia palveluesittelyitä ja tutustumisia, mutta myös virtuaalikierroksia. 

Jokaisesta virtuaalisesti toteutetusta tutustumiskierroksesta on tehty tallenne, joten pääset tutustumaan alueen monipuoliseen palvelutarjontaan myös jälkikäteen. Jokaisella kierroksella palveluita esittelee kolme eri yritystä.  

Katso tallenteita Visit Espoo YouTube -kanavalta

Visit Espoon virtuaalinen kokouskierros 16.11.2022 

Ohessa tallenne marraskuun 2022 tilaisuudesta, jolloin tutustuttiin Original Sokos Hotel Tapiola Gardeniin, Technopolis Espooseen ja Polku Hotelliin.

Pääkuva: Backbyn Kartano.