Hyppää pääsisältöön
Myyntituotteita somistettuna metsäisellä tunnelmalla.

Ostokset

Tämä sivu löytyy kielillä:

Jaa

Lähde ostoksille kauppakeskuksiin tai erikoismyymälöihin

Espoossa on useita kauppakeskuksia, joista jokainen löytää suosikkinsa. Myös monet erikoisliikkeet ja tehtaanmyymälät kutsuvat shoppailun ystävää. Myös Second Hand -mahdollisuudet paranevat jatkuvasti - kurkkaa esimerkiksi Ison Omenan Kieppi Second Hand Market liikkeineen.

Täyteen loistoonsa laajentunut Kauppakeskus AINOA ja Stockmannin tavaratalo ovat Tapiolan liikekeskuksen sydän.

Leppävaarassa Suomen parhaaksi kauppakeskukseksi valittu Kauppakeskus Sello on yksi Pohjoismaiden suurimmista ja monipuolisimmista kauppakeskuksista ja vastuullisen toiminnan edelläkävijä alallaan.

Länsimetro vie shoppailijan Matinkylään ja Kauppakeskus Isoon Omenaan, joka on kuin pieni kaupunki liikkeineen ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksineen. Ison Omenan M.E.E.T ravintolamaailmassa voit valita lukuisista kahviloista ja ravintoloista mieleisesi. Lippulaiva taas on Espoonlahden kotoisa kaupunkikeskus, josta liikkeiden lisäksi löytyy muun muassa uusi kirjasto.

Hieno tunnelmallinen drone-kuva Isosta Omenasta iltavalaistuksessa.
Kuva: Sami Takarautio

Kauppakeskus Entressessä, Espoon keskuksessa, voit yhdistää shoppailun ja kulttuurin urbaanin kaupunkikeskuksen ytimessä, ja siitä kivenheiton päässä pääset sisustamaan kotia Suomen ensimmäisessä IKEAssa Espoon Lommilassa. Iittalan Outlet -myymälässä täydennät kodin astiavarastoja niin klassikoilla kuin uutuuksilla, kun taas Lumenen tehtaanmyymälä avaa ovet kauneuden ja hyvinvoinnin maailmaan.

Myös monista kohteista löydät kivoja kauppoja vaikkapa sisustamiseen, vapaa-aikaan ja itsesi hoitamiseen. EMMA Shop Näyttelykeskus WeeGeellä on taiteen ystävän paratiisi taidejulisteineen ja -esineineen, matkamuistoineen, teoksineen ja peleineen. Haltia Shop puolestaan tarjoilee muun muassa kaikkea tarpeellista retkeilyyn ja vapaa-aikaan, luonto-oppaita, luontohenkistä taidetta ja kansallispuistojen suosikkituotteita.

Pääkuva: Daniela Brezinova

EMMA Shop edestäpäin kuvattuna.
Kuva: Ari Karttunen