Hyppää pääsisältöön
Three people are looking at tablet.

Palvelut kokous-
järjestäjälle

Tämä sivu löytyy kielillä:

Jaa

Visit Espoon maksuttomat palvelut kokousjärjestäjille 

Tervetuloa järjestämään vastuullinen kokous tai yritystapahtuma Visit Espoo tiimin avulla! Yhdessä varmistamme, että löydät sopivimmat tilat, tapahtumakumppanit ja aktiviteetit – Olipa tilaisuutesi kaupungin sykkeessä, saaristomaisemissa tai Nuuksion kansallispuiston metsissä.

Älä jää kokous- ja tapahtumajärjestelyissäsi yksin. Me Visit Espoossa olemme alueen eksperttejä ja haluamme auttaa sinut alkuun.

Ideointiapu

Meiltä saat maksuttomasti ideointi- ja kartoitusapua tilojen, ohjelmien, kuljetusvaihtoehtojen ja majoituksen osalta niin kokouksiin, virkistyspäiviin, yritysjuhliin kuin kansainvälisiin kongresseihin kokoon katsomatta.

Voit siis kysyä meiltä ehdotuksia sopivista kokoustiloista ja majoitusvaihtoehdoista sekä ideoita oheisohjelmiin, esimerkiksi kevään virkistyspäiviin tai yrityksenne johtoryhmän yöpyvään kokoukseen.

Mikäli suunnittelet kansainvälistä tieteellistä kongressia, tutustuthan convention bureau -palveluihimme.

Kokousinfot

Visit Espoon Kokousinfo on noin yhden tunnin kestävä tapaaminen organisaationne tapahtumia järjestävän tiimin kanssa, jossa meidän alue-expertti esittelee teille eri kokouspaikkoja, aktiviteetteja ja majoituskohteita. 

Info voi olla yleisinfo, jolloin saatte monipuolisen ja kattavan kuvan Espoon ja lähialueen kokouspalvelutarjonnasta. Tai se voi olla räätälöity, jolloin sisältö suunnitellaan vastaamaan juuri teidän tarpeitanne ja toiveita. Tavoitteemme on tarjota teille uusia ideoita tulevien tapahtumien järjestämiseen. 

Pidämme infoja 2–30 hengen tiimeille niin virtuaalisesti kuin face-to-face, teille sopivana ajankohtana ja teille sopivimmassa paikassa. Info voidaan pitää esimerkiksi teidän toimistollanne tai jossakin teille uudessa kokouskohteessa, jolloin pääsette samalla tutustumiskierrokselle.

Miksi kokousinfo? Koska se tarjoaa:

•    aikaa säästävän tavan kuulla Espoon alueen monipuolisesta kokouspalvelutarjonnasta 
•    uusia ideoita ja vinkkejä tapahtumien järjestämiseen 
•    tietoa Visit Espoon maksuttomista kokous- ja kongressipalveluista 
•    tietoa maksuttomista tutustumiskierroksistamme kokousjärjestäjille 
•    mahdollisuus varata juuri teille räätälöity tutustumiskierros valikoituihin Espoon ja lähialueen kohteisiin (sovitaan tapaamisen aikana) 

Heräsikö mielenkiinto ja haluaisit jutella infosta teidän tiimillenne? 

Ota yhteyttä: riikka.laatikainen@espoo.fi / +358 43 824 6219.

Tutustumiskierrokset

Visit Espoo järjestää pääkaupunkiseudun kokousjärjestäjille tutustumiskierroksia alueen kokous-, majoitus-, ravintola- ja elämyspalveluita tarjoaviin yrityksiin. Kierroksilla tutustutaan yleensä kolmeen eri palveluntarjoajaan Espoossa Kirkkonummella.

Osallistujille täysin maksuttomat kierrokset tarjoavat oivan mahdollisuuden tutustua palveluihin ja saada samalla uusia ideoita tuleviin tapahtumiin. Klikkaa alta lisätietoihin ja katsomaan tulevien tutustumiskierrosten ajankohdat! 

Visit Espoon tutustumiskierrokset

Uutiskirje – Ajankohtaiset tarjoukset ja vinkit suoraan sähköpostiisi

Kokousjärjestäjille suunnattu uutiskirjeemme on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat ideoita ja vinkkejä yrityksenne kokousten tai tiimi- ja virkistyspäivien järjestämiseen Espoossa ja lähialueella. Tai haluat kuulla ensimmäisten joukossa uusista kohteista ja palveluista. Uutiskirje ilmestyy 5 kertaa vuodessa.

Visit Espoon tiimi apunasi

Profile picture of Riikka Laatikainen

Riikka

Laatikainen

Senior Advisor, Meetings & Congresses
Auttavainen ja analyyttinen Riikka on markkinoinnin moniosaaja, joka on parhaimmillaan kootessaan yhteen Espoon parhaita palveluja ja kohteita kokous- ja tapahtumajärjestäjille. Kokouspuolen hyvällä haltijalla on pelisilmää, kynä pysyy kädessä ja työn laatuun voi luottaa. Eläinrakas luontofani viihtyy koiriensa kanssa upeissa kansallispuistoissa ja lähiluontokohteissa.
Paula Lappalainen

Paula

Lappalainen

Senior Advisor, Conventions & Tourism
Paula on kokenut matkailun ja markkinoinnin ammattilainen, jonka moottorina toimivat ihmiset, elämykset ja tapahtumat. Näiden aineksien avulla Paula kehittää Espoon tunnettuutta ja vetovoimaisuutta kongressien ja yritystapahtumien kaupunkina. Paulan mukaan kaikilla paikoilla on kiehtovia tarinoita kerrottavanaan, ja mikä olisikaan parempi tapa jakaa näitä tarinoita ja hyviä uutisia kuin verkostoituminen. Ja se on Paulan juttu!

Tutustu myös 

  • Visit Espoon vinkkeihin vastuullisemman kokoustapahtuman järjestämiseen ja paikallisten palveluiden hyödyntämiseen.  
  • Kokoukset ja yritystapahtumat esitteeseemme, joka kokoaa yhteen Espoon ja lähialueen tärkeimmät kokous- ja yritystapahtumapaikat napakasti esiteltyinä. Löydät myös ideoita aktiviteeteista ja kokousten oheisohjelmista. Voit ladata sähköisen version itsellesi alla olevasta linkistä. 

Visit Espoon Kokoukset ja yritystapahtumat -esite

Visit Espoon Kokoukset ja yritystapahtumat -esite

Kun haluat ulkoistaa koko tapahtuman järjestämisen 

Tapahtumatoimistot tulevat apuusi, kun haluat ulkoistaa kaikki käytännön järjestelyt. Espoossa ja pääkaupunkiseudulla toimii useita yrityksiä, jotka hoitavat tilaisuutesi suunnittelusta toteutukseen asti. Suosittelemme lämpimästi tutustumaan mm. näihin tapahtumatoimistoihin: