Hyppää pääsisältöön
Upea auringonlaskun merimaisema.

Kirkkonummi

Tämä sivu löytyy kielillä:

Jaa

Kirkkonummi - Espoon naapurissa

Nauti maalla ja merellä tapahtuvista aktiviteeteista! Kun haluat lähteä Espoosta hieman merta edemmäs kalaan, kannattaa lähteä Kirkkonummelle, josta löytyy upeita päiväretkikohteita ja myös kivoja ideoita yönylireissuihin. Espoon naapurissa sijaitseva Kirkkonummi yllättää luonnon monipuolisuudella ja kauneudella. 

Merellinen Porkkalan alue sekä upeat kartanoiden koristamat maalaismaisemat järviseudulla saavat kokeneenkin matkailijan henkäisemään ihastuksesta. Kirkkonummella on myös upeita golfkenttiä ja talvikuukausina alue tarjoaa mahdollisuuksia sekä maastohiihtoon että lasketteluun. Arkkitehtuurin ja muotoilun ystäville suosittelemme Hvitträskiä, joka on täysin ainutlaatuinen kokonaisvaltainen taideteos, joka houkuttelee kävijöitä läheltä ja kaukaa. 

Tutustu alla ehdotuksiimme Kirkkonummen kohteista, ja vieraile Kirkkonummen omilla sivuilla saadaksesi lisää ideoita seikkailuihisi alueella. 

Luontokohteita: 

  • Porkkalanniemi – upeat maisemat Porkkalanniemellä muodostuvat kivikkoisista ja kallioisista rannoista ja tuulelta suojaavista metsistä. 
  • Meiko – Meikon luonnonsuojelualueen metsämaisemien lomassa välkkyy lammet ja kirkasvetinen Meiko-järvi.
  • Linlo – saarihelmi mantereen edustalla, minne on helppo kulku siltaa pitkin  
  • Nuuksion kansallispuisto – Nuuksion kansallispuisto sijaitsee Espoon, Kirkkonummen ja Vihdin alueilla.

Nähtävää ja koettavaa: 

Opastettuja kierroksia: 

Kaksi lasta tarkkailee metsää kalliolta käsin.

Majoitusta:  

Ravintoloita ja kahviloita: 

Golfkenttiä:

Kokous- ja tapahtumatiloja: 

Pääkuva: Kirkkonummi