Hyppää pääsisältöön
Ilmakuvaa Nuuksiosta järvelle ja metsiin kevyen kesäusvan läpi.

Ota yhteyttä

Tämä sivu löytyy kielillä:

Jaa

Visit Espoon kokous- ja kongressitiimi apunasi

Kun suunnittelet yritystapahtuman, kokouksen tai kansainvälisten kongressin järjestämistä Espoossa, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Me Visit Espoossa olemme alueen eksperttejä ja haluamme auttaa sinut alkuun. 

Meiltä saat maksuttomasti ideointi- ja kartoitusapua tilojen, ohjelmien, kuljetusvaihtoehtojen ja majoituksen osalta niin kokouksiin, virkistyspäiviin, yritysjuhliin kuin kansainvälisiin kongresseihin. 

Tiimimme

Profile picture of Riikka Laatikainen

Riikka

Laatikainen

Senior Advisor, Meetings & Congresses
Auttavainen ja analyyttinen Riikka on markkinoinnin moniosaaja, joka on parhaimmillaan kootessaan yhteen Espoon parhaita palveluja ja kohteita kokous- ja tapahtumajärjestäjille. Kokouspuolen hyvällä haltijalla on pelisilmää, kynä pysyy kädessä ja työn laatuun voi luottaa. Eläinrakas luontofani viihtyy koiriensa kanssa upeissa kansallispuistoissa ja lähiluontokohteissa.
Paula Lappalainen

Paula

Lappalainen

Senior Advisor, Conventions & Tourism
Paula on kokenut matkailun ja markkinoinnin ammattilainen, jonka moottorina toimivat ihmiset, elämykset ja tapahtumat. Näiden aineksien avulla Paula kehittää Espoon tunnettuutta ja vetovoimaisuutta kongressien ja yritystapahtumien kaupunkina. Paulan mukaan kaikilla paikoilla on kiehtovia tarinoita kerrottavanaan, ja mikä olisikaan parempi tapa jakaa näitä tarinoita ja hyviä uutisia kuin verkostoituminen. Ja se on Paulan juttu!
Profile picture of Miikka Valo

Miikka

Valo

Director, Conventions & Tourism
Rauhallinen mutta huimalla huumorilla varustettu Miikka on Porin lahja Espoolle, kun hän kaitsee matkailujoukkojaan tiukalla mutta lempeällä otteellaan. Matkailumaailman El Presi-dente on todellinen asiantuntija – oli kyse kongressimaailman kiemuroista, kehitysprojekteista tai upeimmista kohteista. Vapaa-ajalla keskiössä ovat perhe ja liikuntaharrastukset, mieluiten talviset.