Hyppää pääsisältöön
Ihmisiä lumikenkäilemässä talvisessa metsässä.

Matkan-
järjestäjät

Tämä sivu löytyy kielillä:

Jaa

Espoo on Suomi pienoiskoossa

Me Visit Espoossa autamme sinua löytämään parhaat tapahtumapaikat ja palvelut, jännittävimmät seikkailut ja luotettavimmat kumppanit onnistuneiden matkojen järjestämiseen Espooseen ja Kirkkonummelle.

Visit Espoo tarjoaa koti- ja ulkomaisille matkanjärjestäjille maksutonta palvelua vapaa-ajan matkapakettien suunnitteluun ja varaamiseen. Toimitamme tilauksesta myös esitteitä ja karttoja matkanjärjestäjille. Matkanjärjestäjien tarpeisiin suunnattu Elämyksiä Espoossa -uutiskirje lähetetään noin neljästi vuodessa. Uutiskirjeestä saa vinkkejä alueen ajankohtaisista palveluista ja uutisista, ja se auttaa tutustumaan Espoon ja lähialueiden monipuolisten palveluiden ja ohjelmien tarjontaan.

Vinkkejä onnistuneiden matkojen järjestämiseen

Espoo lähialueineen on elämyksiä, monipuolisuutta, sujuvia ja kestäviä palveluita arvostavan matkanjärjestäjän valinta. Espoon ja Helsingin läheisyys tarjoaa loistavan mahdollisuuden yhdistää kaksi kaupunkia yhteen vierailuun. Visit Espoon vinkeillä järjestät ympäri vuoden onnistuneita ja unohtumattomia matkoja ryhmillesi.

Ihmisiä lumikenkäilemässä talvisessa metsässä.
Kuva: Natura Viva

Kuljetuspalvelut

Espooseen saapuminen ja kulkeminen paikan päällä onnistuu kattavan julkisen liikenteen lisäksi kumppaniemme tarjoamien palveluiden avulla linja-autoilla, vesibusseilla ja veneillä sekä pyöräillen. Lue lisää kuljetuspalveluista matkanjärjestäjille alta ja katso vinkit yksittäisten matkailijoiden liikkumiseen täältä.

Alueella toimivat ryhmämatkatoimistot (DMC)

Espoossa ja lähialueilla toimivat ryhmämatkatoimistot tarjoavat osaamistaan räätälöityjen matkakokonaisuuksien, ohjelmien ja tapahtumien suunnitteluun ja varaamiseen matkan alusta loppuun saakka.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Paula Lappalainen

Paula

Lappalainen

Senior Advisor, Conventions & Tourism
Paula on kokenut matkailun ja markkinoinnin ammattilainen, jonka moottorina toimivat ihmiset, elämykset ja tapahtumat. Näiden aineksien avulla Paula kehittää Espoon tunnettuutta ja vetovoimaisuutta kongressien ja yritystapahtumien kaupunkina. Paulan mukaan kaikilla paikoilla on kiehtovia tarinoita kerrottavanaan, ja mikä olisikaan parempi tapa jakaa näitä tarinoita ja hyviä uutisia kuin verkostoituminen. Ja se on Paulan juttu!