Hyppää pääsisältöön
Joukko ihmisiä siirtymässä bussin kyytiin.

Tapahtuma-
kuljetukset

Tämä sivu löytyy kielillä:

Jaa

Tilausajot, -risteilyt ja venekuljetukset

Etsitkö sopivaa bussifirmaa tai venekuljetuksia tarjoavaa yritystä, joka pystyisi hoitamaan yrityksenne tapahtumakuljetukset tiimipäivään tai kokoukseen? Tai VIP-kuljetuksia kansainvälisiä vieraita tai lentokenttäkuljetuksia varten?

Tältä sivulta löydät Espoon alueella pitkään toimineita palveluntarjoajia, jotka tarjoavat:

 • Tilausajoja ja tapahtumakuljetuksia busseilla
 • Venekuljetuksia saaristokohteisiin
 • Tilausristeilyjä Espoon saaristossa
 • Opastettuja veneretkiä

Lisäksi annamma pari vinkkiä siitä, miten julkisen liikenteen matkasta metrolla voi tehdä myös osan kokous- tai tiimipäivän ohjelmaa! 

Keltainen tilausajobussi ajaa tiellä.
Monet Åbergin Linjan tilausajobusseista tunnistaa iloisen keltaisesta väristä.

Åbergin Linja

 • Tapahtuma- ja kokouskuljetukset
 • Yritys- ja edustuskuljetukset
 • Yhdistys- ja urheilumatkat
 •  Shuttle-kuljetukset 
 • Häät ja juhlat

Åbergin Linja on vuodesta 1953 liikennöinyt vakavarainen perheyritys. Tämän espoolaisen bussifirman laadukkaasta ja monipuolisesta linja-autovalikoimasta löytyy 9–60 paikkaisten bussien lisäksi monenlaisia kaupunkibusseja tapahtuma- ja invakuljetuksiin.

Omalla kalustollaan Åbergin Linja pystyy kuljettamaan useamman sadan henkilön kuljetukset samaan aikaan. Yhteistyökumppanien avulla järjestyy jopa tuhansien matkustajien kuljetukset. 

Åbergin Linja järjestää myös kaikilla avoimia bussimatkoja, mm. kartanokierroksia, joilla tutustutaan oppaan johdolla Espoon kuuluisiin kartanoihin ja niissä asuneiden ihmisten tarinoihin. Kartanokierrokset ovatkin tosi suosittuja, sillä moni Espoon alueen kartano toimii nykyisin tilausperiaatteella juhla- ja kokouspaikkoina, joihin ei ole yleisöllä pääsyä. 

Ympäristö- ja vastuullisuusasiat ovat yritykselle hyvin tärkeitä ja tästä osoituksena Åbergin Linjalla on ISOn kansainväliset laatu- ja ympäristösertifikaatit sekä Sustainable Travel Finland -merkki.

Tutustu ja pyydä tarjous kuljetuksesta

FRS Finlandin risteilyalus laiturissa.
FRS Finlandin risteilyalus Gädda Ison Vasikkasaaren laiturissa.

FRS Finland

 • Täyden palvelun tilausristeilyt ruokailun kera
 • Venekuljetukset
 • Valmiit matkapaketit: Kokousristeily, päiväristeily, iltaristeily
 • Lähtö- ja paluusatamat Espoossa: mm. mm Nokkala, Otaniemi, Haukilahti ja Keilaniemestä.

FRS Line toteuttaa tilausristeilyjä Espoon ja Helsingin saaristossa. Voit valita täyden palvelun risteilyn menun ja juomien kera, tai tuoda omat eväät (sallittu osaan laivoista).

Haluaisitko viettää päivän Pentalan historiallisessa museossa ja sen jälkeen ruokailla ravintola Pavenissa? Tai miltä kuulostaisi retkipäivä työporukalla Espoon kauneimmalla saarella – Gåsgrundenissa? 

FRS tarjoaa kuljetuksia muun muassa Iso Vasikkasaareen, Pentalaan, Gåsgrundiin, Stora Herröseen ja Rövareniin. Ryhmien koko voi vaihdella kymmenen hengen VIP tilaisuudesta aina useamman sadan hengen henkilökuljetuksiin, kun käyttöön otetaan useampi alus. Suurin yksittäinen alus m/s Viapori on rekisteröity 183 matkustajalle. Ruokailun tapahtuessa laivalla, pystytään oma pöytäpaikka järjestämään noin 50 henkilölle, mutta saarikohteissa kattaus onnistuu yhdellä kertaa jopa 200 ruokailevalle henkilölle

FRS Finlandilla on myönnetty Ekokompassi ympäristösertifikaatti sekä Sustainable Travel Finland -merkki työstä kestävän matkailun eteen.

Tutustu ja varaa risteily

Puualus laiturin edustalla merimaisemissa.
JT-Linen M/s Ilves kokoushotelli Hanasaaren laiturissa.

JT-Line

 • Tilauskuljetukset Espoon ja Helsingin, ja niiden lähialueiden saaristossa
 • Risteilyt omalla aluksella isoille ja pienille ryhmille
 • Ruoka- ja juomatarjoilut sekä ohjelmapalvelut 
 • Esteettömyys: Tarvittaessa saatavilla on esteetön alus, johon pääsee pyörätuolilla siirrettävää pyörätuoliluiskaa pitkin. Aluksen WC-tila ei kuitenkaan ole esteetön.
 • Risteilyidea: Opastettu saaristoristeily Pentalan museosaareen vanhalle kalastajatilalle

Risteily merellä tarjoaa viihtyisät puitteet kokouksille, asiakastilaisuuksille, virkistysretkille ja erilaisille juhlille. JT-Line liikennöi reittiliikennettä ja tilausristeilyjä yhdeksällä viihtyisällä aluksella pääkaupunkiseudun saaristossa. Lähtisittekö merelle kauniilla ja tunnelmallisella puualuksella tai edustavalla siipiratasaluksella?

Voitte valita mieleisenne kokonaisuuden valmiista risteilyideoista, tai räätälöidä yhdessä JT-Linen kanssa ryhmällenne toiveidenne mukaisen risteilyn. Ruokailupaikkoja isoimmassa aluksessa on noin 100 hengelle.

JT-Linelle on myönnetty Ekokompassi ympäristösertifikaatti sekä Sustainable Travel Finland -merkki työstä kestävän matkailun eteen.

Tutustu ja varaa risteily

Joukko ihmisiä rib veneen kyydissä merellä.
Rib-veneen mukavalta istuimelta sinulla on esteetön 360 asteen näkymä ympäröivään merimaisemaan.

Sea Adventures Finland

 • Pienten ryhmien saaristoretket
 • Henkilökuljetukset
 • Teemoitetut ja opastetut veneretket, mm. Salakuljettajien saaristo ja saaristoretki Pentalan museosaareen.

Sea Adventures Finland järjestää Rib-veneretkiä ja safareita Espoon ja pääkaupunkiseudun saaristokohteisiin. Merikelpoinen RIB-vene kuljettaakin teidät nopeasti ja turvallisesti kauempanakin sijaitseviin kohteisiin – myös ulkosaaristoon ja avomerelle.

Voit toteuttaa Sea Adventures Finlandin kanssa virkistävän TYKY-päivän, käydä kokousten välissä merellisellä kiertoajelulla tai tilata vain hauskan ja vauhdikkaan kuljetuksen kokouskohteeseenne. Rib-veneen kyydissä työasiat unohtuvat varmasti hetkeksi!

Yhdessä veneessä on tilaa yhteensä 12 henkilölle, mikä tarkoittaa, että retkille mahtuu mukaan 11 asiakasta per vene. Mikäli mukaan halutaan erillinen opas, mahtuu kyytiin 10 henkilöä. Mahdollisuus 2 rib-veneen varaukseen saman aikaisesti.

Lähdöt Espoosta tai Helsingistä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Tutustu ja varaa oma retki tai kuljetus

Kolme henkilöä metrolaiturilla katsomassa asemalla olevaa taideteosta.
Evenion opastamalla esteettömällä metroretkellä tutustutaan mm. asemien taiteeseen.

Liikkuisitteko metrolla?

Mikäli tilaisuutenne pääkaupunkiseudun metroradan varressa ja haluatte, että tehdä julkisilla liikkumisesta osan esimerkiki tiimipäivän ohjelmaa, varatkaa matkaan hieman aikaa ja Metroretket tai Evenio palvelukseenne! 

Metroretket niminen yritys tarjoaa nimittäin metrolla tehtäviä opastettuja kaupunkiluontoretkiä Helsingissä ja Espoossa. Ja Eveniolta varaaat esimerkiksi esteettömän Taidetta ja tekniikkaa metrossa -kierroksen.

Metroretket – Löytöretki Länsimetrolla

 • Lähtöpaikka: Suunnitellaan asiakkaan kanssa.
 • Varaa aikaa n. 1–2 tuntia
 • Hinta 25 €/hlö HUOM: ei sisällä matkalippua. Tarkista matkalipun hinta

Löytöretki Länsimetrolla sopii mainiosti matkanteon ohjelmaksi – sillä pääsette näkemään ja kokemaan, millaisia vuonna 2017 avautuneen Länsimetron palkitut asemat ja kaupunginosat asemien ympärillä ovat. Metroasemilla tutustutaan arkkitehtuuriin ja taiteeseen. Joillakin asemilla käydään myös kurkkaamassa maanpäälliseen elämään. Samalla saatte vinkkejä, minne metroasemilta kannattaa suunnistaa, etsitpä sitten luontoa, kulttuurikohteita, historiaa, paikallisten suosimia ravintoloita, kahviloita tai vaikkapa panimoita – joita Espoossa on muuten useita!

Tutustu Metroretkien retkivalikoimaan

Evenio - Esteetön Taidetta ja Tekniikkaa metrossa -kierros

Kierroksella tutustutaan paikan päällä metron monipuoliseen taiteeseen, tekniikkaan ja joukkoliikenteen globaaliin kehityskulkuun. Hetkellisesti voi tuntea myös veden läheisyyden ja jos onni suosii, saattaa kierroksen aikana kuulla myös rauhallista musiikkia. Myös 1960-luvun betonibrutalismi ja avaruuden valloitus tulevat tutuksi, kuten myös erilaiset juuret ja Suomen pisimmät liukuportaat. Tämän kierroksen juju ei kumpua pelkästään siitä, että havaitsee asioita paikan päällä, vaan lisäksi kuulee julkisen liikenteen historiaa ja tutustuu metrojen tekniikkaan ja rakentamisen ihmeisiin. Vierailemme myös osin maan päällä tutustumassa paikalliseen historiaan ja nykyaikaan.

 • Lähtö-/tapaamispaikka: Kivenlahden metroasema
 • Retken kesto: Tavoitteena on järjestää matka siten, että yksi 80 minuutin lippu riittää kattamaan ajan metron maksullisella alueella. 
 • Kierros päättyy Finnoon metroasemalle
 • Hinta 375 € / 2 tuntia / max. 15 henkilöä

Tutustu Evenion metroretkeen