Hyppää pääsisältöön
Nuuksio Pitkäjärvi Lake photographed from the air.

Tietoa meistä

Tämä sivu löytyy kielillä:

Jaa

matkailun & kokous- ja kongressitoiminnan edistäjä 

Visit Espoon keskeinen tehtävä on edistää ja kehittää matkailua sekä kokous- ja kongressitoimintaa Espoossa. Matkailumarkkinoinnissa teemme yhteistyötä Kirkkonummen kunnan kanssa. Vapaa-ajan sekä kokous- ja kongressimatkailuun liittyvien markkinointipalvelujen tuottaminen on ydinosaamistamme. Haemme myös aktiivisesti erilaisia kokous- ja kongressitapahtumia. Matkailualueen palvelutarjonnan kehittäminen ja investointien houkuttelu kuuluvat myös tiimimme tehtäviin.

Matkailukohteiden, -tuotteiden ja -tapahtumien markkinoinnissa teemme tiivistä ja aktiivista yhteistyötä matkailuyritysten kanssa. Visit Espoo toimii alueen matkailuyrittäjien yhteistyö- ja yhteismarkkinointiverkoston koordinoijana ja auttaa yrityksiä kasvattamaan kestävää liiketoimintaa sekä pääsemään kansainvälisille markkinoille. Vuosittaiset markkinointitoimenpiteet sekä vapaa-ajan että kokous- ja kongressimatkailun edistämiseksi suunnitellaan ja kehitetään yhdessä matkailuyritysten kanssa.

Visit Espoon asiakaslupaukset

Olemme alueen palveluyritysten ja investoreiden luotettava kumppani
Olemme markkinoinnin ja myynnin tuki
Olemme elinkeinon asiantuntija, edunvalvoja ja kehittäjä
Autamme vierailijoita löytämään kestävät ympärivuotiset palvelut

Visit Espoo on osa Espoon kaupungin omistamaa markkinointiyhtiötä, Enter Espoo Oy:tä. Enter Espoon tärkein tehtävä on houkutella yrityksiä, investointeja ja vierailijoita Espooseen sekä auttaa toimijoita menestymään innovaatio- ja matkailuekosysteemeissä. Yhtiön palvelut on kehitetty auttamaan matkailualan toimijoita ja innovaatioympäristössä toimivia yrityksiä löytämään kumppaneita, asiakkaita sekä kasvun mahdollisuuksia. Enter Espoon tavoitteena on saada lisää työpaikkoja, verotuloja ja kestävää kasvua Espooseen, yhtiön kumppaneille sekä koko Suomelle.

Toimimme seuraavien arvojen mukaisesti

Yhdessä tekeminen
Kestävyys
Rohkeus
Tavoitteellisuus

Matkailun kehittämishankkeet

KOKEMO - Kongressit- ja yritystapahtumat innovaatioiden ja kestävyyden moottoreina pääkaupunkiseudulla 

Hankkeen tavoitteena on lisätä pääkaupunkiseudun kongressi- ja kokousalan kestävyyttä tukemalla alaa vihreässä siirtymässä ja tuotteiden pilotoimisessa kansainvälisille markkinoille. Toimilla tavoitellaan kilpailuetua kestävyydestä ja sitä myötä tavoitteena on tehdä pääkaupunkiseudusta Euroopan kestävin tieteellisten järjestökongressien ja yritystapahtumien kohde. 

Enter Espoo/ Visit Espoo toteuttaa pääkaupunkiseudun kokous- ja kongressialan yrityksille kohdennetun hankkeen. Hanke on Euroopan Unionin osarahoittama. Rahoitus kanavoituu Uudenmaan liiton kautta. Muut rahoittajat ovat Enter Espoo sekä Helsingin ja Vantaan kaupungit. 

Tutustu hankkeen verkkosivuihin

Kestävää nostetta matkailuyrityksiin: Etelä-Suomi

Kestävää nostetta matkailuyrityksiin: Etelä-Suomi -hankkeella tuetaan matkailualan yritysten toipumista pandemiasta ja vahvistetaan kilpailukykyä kehittämällä uusia matkailutuotteita kansainvälisille markkinoille. Samalla kehitetään yritysten tiedolla johtamisen osaamista, kyberturvallisuutta ja kestävyyttä sekä huomioidaan eri kohderyhmien tarpeita matkailupalveluissa.

Hanke saa rahoituksensa Uudenmaan liiton ja Varsinais-Suomen liiton kautta Euroopan aluekehitysrahastosta osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia vuosina 2021–2023. Hankkeen toteuttavat Helsingin kaupunki (koordinoija), Forum Virium Helsinki, Enter Espoo Oy ja Turku Science Park Oy.

Tutustu hankkeen verkkosivuihin. 

Ota yhteyttä ja tilaa uutiskirje

Pysy ajan tasalla matkailualan espoolaisista trendeistä tilaamalla Visit Espoon uutiskirje. 

Tilaa uutiskirje

HALUAISITKO OLLA OSA VISIT ESPOO -TIIMIÄ?

Meillä työskentelee joukko intohimoisia ja ammattitaitoisia matkailu-, kokous- ja kongressialan ammattilaisia, markkinoinnin ja viestinnän osaajia sekä hankeasiantuntijoita. Tarjoamme vuoden ympäri harjoittelupaikkoja korkeakouluopiskelijoille ja aina aika ajoin haussa on myös uusia tiiminjäseniä.

Katso avoimet työ- ja harjoittelupaikat

Pääkuva: Antti Kangassalo