Hyppää pääsisältöön
Lintutornin ja luontopolun puiset kyltit metsätien risteyksessä.

Näe ja koe

Tämä sivu löytyy kielillä:

Jaa

Onni on loma elämysten Espoossa

Espoo luonnon, elämysten, tapahtumien ja innovaatioiden kaupunki. Espoo kutsuu kaikenlaiseen kivaa tekemiseen! Espoossa olet luontoelämyksien äärellä ja kuitenkin aivan Helsingin sykkeen vieressä. Espoossa on 58 kilometriä merenrantaa, 95 järveä, 165 saarta, 600 kilometriä pyöräilyreittejä, 200 kilometriä latuja, Nuuksion kansallispuisto ja luonnonkaunis Espoon Rantaraitti. Tekemistä ja kokemista löytyy niin hurjapäälle kuin rauhalliselle kulkijalle - niin kulttuurin ystävälle kuin sporttaajalle.

Haluatko lähteä liikkeelle? Merta rakastavat voivat haistella talven merituulia Espoon Rantaraitilla, ja Nuuksio kutsuu vaeltajaa ja luonnonystävää metsään ja merkityille reiteille, lukuisien aktiviteettien pariin ja vierailulle Suomen luontokeskus Haltiaan. Museoissa ja näyttelyissä on mistä valita ja talvikin on täynnä upeita tapahtumia keikoista sporttiin. 

Tänä vuonna Nuuksion kansallispuisto täyttää 30 vuotta, ja syntymäpäivää juhlitaan läpi vuoden iloisissa tapahtumissa ympäri Nuuksiota.  Reviiriä kannattaa myös laajentaa Espoon lähialueiden Kauniaisten, Kirkkonummen ja Vihdin puolelle, koska sieltä löytyy vaikka ja mitä kivaa tehtävää ja nähtävää. Ideoita talveen kannattaa ammentaa myös Visit Espoon Tapahtumakalenterista.

Pääkuva: Kathrin Deter

Minne mennä Espoossa