Hyppää pääsisältöön
A child cycling on the Rantaraitti in the summer time.

Media

Tämä sivu löytyy kielillä:

Jaa

Visit Espoo tarjoaa kuvia, videoita, tilastoja ja muuta matkailuun liittyvää tietoa Espoosta medioille ja vaikuttajille. Järjestämme myös media- ja vaikuttajavierailuita ja autamme järjestämään haastatteluita alueen matkailuelinkeinon edustajien ja kumppaneidemme kanssa.

Kesällä 2023 verkkosivustomme uudistumisen vuoksi Visit Espoon mediapankki ei ole vielä käytössä. Autamme mielellämme kuva- ja videotiedusteluissa sähköpostitse.

Visit Espoon julkaisemat tiedotteet ja uutiset pitävät sinut ajan tasalla Espoon ja lähialueiden matkailu-, kokous- ja kongressitoiminnan ajankohtaisista asioista. Näiden lisäksi olemme keränneet sivuillemme tietoa matkailun vaikutuksista alueella sekä mm. ajankohtaiset yöpymistilastot. Tutustu tilastoihin

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Profile picture of Hanna Saari

Hanna

Saari

Content Manager & Media Relations
Iloinen, räiskyvä ja ehdottomasti vähän hippi Hanna kirjoittaa lyhyesti tai pitkästi – somea, verkkosisältöjä ja esitetekstejä - ja takaa onnistuneet vierailut medialle ja vaikuttajille. Tämä wannabe -journalisti kirjoittaa pilke silmäkulmassa, mutta varmuudella viilaa pilkkuja ja rakastaa suomen kieltä. Hän rentoutuu parhaiten lenkkipolulla sekä ystävien ja viinilasin äärellä.
Profile picture of Miikka Valo

Miikka

Valo

Director, Conventions & Tourism
Rauhallinen mutta huimalla huumorilla varustettu Miikka on Porin lahja Espoolle, kun hän kaitsee matkailujoukkojaan tiukalla mutta lempeällä otteellaan. Matkailumaailman El Presi-dente on todellinen asiantuntija – oli kyse kongressimaailman kiemuroista, kehitysprojekteista tai upeimmista kohteista. Vapaa-ajalla keskiössä ovat perhe ja liikuntaharrastukset, mieluiten talviset.

Pääkuva: Kristiina Vaano