Hyppää pääsisältöön
Mies polkee fatbikella kesäisessä metsässä.

Suunnittele ja varaa

Tämä sivu löytyy kielillä:

Jaa

Suunnittele ja varaa loma Espoossa

Espoo on upea yhdistelmä luontoa, kokemuksia, kulttuuria ja innovaatioita. Koettavaa on saaristosta kansallispuistoon ja järvien Espoosta upeisiin kulttuurikohteisiin ja hyviin ostosmahdollisuuksiin. Espoossa on tilaa vaeltaa ja ajatella - ja lähiluonto löytyy jokaisen nurkalta. Aktiivisena oleminen ja elämyksistä nauttiminen ei voisi olla helpompaa. Kesän reissut varataan nyt!

Suunnittele ja varaa mieleisesi pakettimatka tai buukkaa yksittäinen elämys tai lähde luontoon samoilemaan omalla aikataululla. Espoon majoitustarjonnasta löytyy, mistä valita: houkuttelisiko hotelli omalla saarella vai kaupungin sykkeessä, huvila metsässä oman lammen äärellä vai Glamping-teltta kansallispuiston kupeessa.

Espoo sijaitsee lähellä lentokenttää ja laivasatamia, hyvien julkisten kulkuyhteyksien ja isojen pääväylien varrella, joten tänne on helppo tulla. Me Espoossa uskomme, että matkailu kuuluu kaikille, ja haluamme tarjota sinulle ainutlaatuisen loman - oli se sitten päiväretki tai yönylireissu. Espoolaiset matkailuyritykset kunnioittavat vastuullisia arvoja, ja se näkyy ihan konkreettisessa toiminnassa.

Pääkuva: Mika Viitanen

Kuinka voimme auttaa